norman_69 Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Witam,postanowiłem odnowić nieco klapę bagażnika,chcę polakierować listwę bo wygląda fatalnie,ten typ tak ma...Nie wiem jak zdemontować tapicerkę w bagażniku,odkręciłem wszystkie śrubki wkoło tapicerki,ale coś nadal trzyma,a nie chcę czegoś urwać,mój model to b5 z 2000 r sedan,pomóżcie w sobotę chcę to pomalować
rav85 Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 jeżeli wszystkie śruby odkręciłeś to tapicerka trzyma sie jeszcze na blachach wciskanych w otwory w klapie , delikatnie podważaj tapicerkę czymś plastikowym aby nie uszkodzić lakieru i odciągaj w swoja stronę
przemix 3000 Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Chyba że zapomniałes o śrubce,ktora jest jeszcze w wewnetrznym uchwycie klapy ( Rączce ) jak podniesiesz klapę do góry,to masz go w prawym górnym rogu,przyjzyj się,tam jest jeszcze jedna śrubka..
norman_69 Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) dzięki będę dziś próbował Jest i to nawet nie jedna,ale dwie,po odkręceniu wszystko fajnie odeszło.Dzięki Edytowane 25 Lipca 2015 przez norman_69
Rekomendowane odpowiedzi