Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AAH] Od czego są te kostki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

229f4e11ef11b22a.jpg

bo objaw jest taki, że w czasie jazdy Audiczka strasznie mi się zaczyna mulić. powoli, powoli, aż całkiem staje. i wychodze z auta odpinam przy włączonym silniku tą kostke zaznaczoną i auto gaśnie. podpinam, odpalam samochód i jest gitara i ma kopa jak nowy, od czego to jest? Do Vaga chwilowo nie mam dosępu i chciałbym się dowiedzieć[br]Dopisany: 30 Październik 2008, 16:25_________________________________________________chodzi o tą kostkę która jest bliżej silnika :cool1:

Opublikowano

Nie wiem co to może być, możliwe że to steruje jakimś dopływem powietrza. Zaglądałem u mnie i troche inaczej to wygląda, bo u mnie jest ACK. Podjedz do jakiegoś dobrego mechaniora. Jeśli go muli, to i spalanie pewnie jest większe

Opublikowano

Gadżet w kółku to moduł zapłonowy.

Opublikowano

chodzi o tą żółtą która jest bliżej silnika czyli tą z prawej akpatrzysz na foto. Skoro to przepływka to mam do wymiany?? na to wygląda? tak? :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Listopad 2008, 11:53_________________________________________________kurde mechaniik u nas taka d*pa, że sam nie wie od czego te kosti :decayed: