Gość Daymoon Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 bo objaw jest taki, że w czasie jazdy Audiczka strasznie mi się zaczyna mulić. powoli, powoli, aż całkiem staje. i wychodze z auta odpinam przy włączonym silniku tą kostke zaznaczoną i auto gaśnie. podpinam, odpalam samochód i jest gitara i ma kopa jak nowy, od czego to jest? Do Vaga chwilowo nie mam dosępu i chciałbym się dowiedzieć[br]Dopisany: 30 Październik 2008, 16:25_________________________________________________chodzi o tą kostkę która jest bliżej silnika
tomek a4 2.8 Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Nie wiem co to może być, możliwe że to steruje jakimś dopływem powietrza. Zaglądałem u mnie i troche inaczej to wygląda, bo u mnie jest ACK. Podjedz do jakiegoś dobrego mechaniora. Jeśli go muli, to i spalanie pewnie jest większe
M3I Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Bliżej silnika ? czyli ta nieco za kółkiem co jest? Przepływka
mateogda Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Gadżet w kółku to moduł zapłonowy.
Gość Daymoon Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 chodzi o tą żółtą która jest bliżej silnika czyli tą z prawej akpatrzysz na foto. Skoro to przepływka to mam do wymiany?? na to wygląda? tak? :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Listopad 2008, 11:53_________________________________________________kurde mechaniik u nas taka d*pa, że sam nie wie od czego te kosti
Rekomendowane odpowiedzi