qoperek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 witam mam okazje kupic to radyjko za 400zl i moje pytako czy bedzie dobre do dalszej rozbudowy CA tzn 4 kanalowka + mono + sub lub 5 kanalowka jak starczy kasy
lewy_jelcz Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Miałem kiedyś Clariona o ile dobrze pamiętam z numerem 778 i wtedy pierwszy raz przekonałem się co to znaczy mieć radio Clariona i to jeszcze z wyższej półki. Dźwięk czysty, bajerów kupa. Koleś mój ma Alpine jakiegoś i dał ok 2000 zł za niego i moim zdaniem mój Clarion grał dużo lepiej niż ten Alpine. Bierz Clariona, dużo ludzi tych odtwarzaczy nie ma ale są naprawdę świetne. Podłączysz jeszcze wzmacniacz i zobaczysz jak wszystko świetnie gra. Tylko podstawa to dobre kable i nie badziewski wzmacniacz. No i głośniki oczywiście
qoperek Opublikowano 31 Października 2008 Autor Opublikowano 31 Października 2008 kable mam juz w calym aucie dietza i to radyjko znajomy kupil sobie w UK 4 miesiace temu a jak wrocil juz do pl to kupil autko i ma seryjne i to jest mu juz zbedne wiec raczej je biore ;D bo wczoraj tez czytalem o nim rozne opinie i wiekszosc jest pozytywnych
Rekomendowane odpowiedzi