Litai Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Chodzi o element zaraz nad lewą lampą (ten wypust). Będę wdzięczny za pomoc.
piotrekrkk Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Jak ci chodzi o takie plastikowe oslonki na lampami zakrywajace te dziury to niestety mam dla ciebie zła wiadomość. Element nie do skupienia osobno.
ancymonek77 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Jak ci chodzi o takie plastikowe oslonki na lampami zakrywajace te dziury to niestety mam dla ciebie zła wiadomość. Element nie do skupienia osobno. DO KUPIENIA 8E9863905 ASO (15ZŁ SZT.)
Goofy Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Pewien jestes że ich niemasz. Ja swoja kupilem i tez żadnej nie było. Ale pomyślałem że zajrze za te plastiki i były obydwie więc już jest jak z fabryki. Trzeba trochę rozkręcić ale jak są nie widzę potrzeby kupować. Wysłane za pomocą Commodore 64
piotrekrkk Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) Jak ci chodzi o takie plastikowe oslonki na lampami zakrywajace te dziury to niestety mam dla ciebie zła wiadomość. Element nie do skupienia osobno. DO KUPIENIA 8E9863905 ASO (15ZŁ SZT.) Ale przeciez jemu nie chodzi o zaslepke śrubki tylko o integralną część lampy przecież się wyraził w miarę jasno Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez piotrekrkk
Goofy Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Ja również zrozumiałem jak ancymonek, to zwracam honor Wysłane za pomocą Commodore 64
Litai Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Sorki za zamieszanie (mogłem zaznaczyć). Chodzi dokładnie o plastik, który zaznaczył Piotrek. Dzięki za pomoc, szkoda że nie do kupienia.
Litai Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Całość, zaślepka "od góry" lampy.
Rekomendowane odpowiedzi