patryk4544 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Witam!! W moim B8 posiadam LED + Xenon. Reflektory poziomują się, nie ma żadnych błędów, lecz mam dość mocne wrażenie że świecą zbyt blisko.. Czy jest to w jakiś sposób do ustawienia czy to same silniczki sobię robią i nie należy tego dotykać ? Dodam że podczas jazdy wydaje się że poziomowanie cały czas pracuje w zależności od pozycji auta
adel-max Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Witam!! W moim B8 posiadam LED + Xenon. Reflektory poziomują się, nie ma żadnych błędów, lecz mam dość mocne wrażenie że świecą zbyt blisko.. Czy jest to w jakiś sposób do ustawienia czy to same silniczki sobię robią i nie należy tego dotykać ? Dodam że podczas jazdy wydaje się że poziomowanie cały czas pracuje w zależności od pozycji auta a jakie masz bixy
MarcinOslo Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Oczywiscie ze ustawia sie manualnie. Trzeba podjechac na jakas stacje diagnostyczna i ustawic.
patryk4544 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam!! W moim B8 posiadam LED + Xenon. Reflektory poziomują się, nie ma żadnych błędów, lecz mam dość mocne wrażenie że świecą zbyt blisko.. Czy jest to w jakiś sposób do ustawienia czy to same silniczki sobię robią i nie należy tego dotykać ? Dodam że podczas jazdy wydaje się że poziomowanie cały czas pracuje w zależności od pozycji auta a jakie masz bixy Nie rozumiem pytania, są jakieś inne? Posiadam zwykłe, nieskrętne bixenony + ledy. A skoro ustawia się manualnie, to co potem się dzieje z poziomowaniem automatycznym? ustawiają się po prostu o tyle inaczej, o ile zostały manualnie przestawione ? Witam, byłem na stacji i światła zostały ustawione, jest o niebo lepiej. Prawdopodobnie winą tego był wymieniany rozrząd, który niesie za sobą sciąganie przodu auta.. Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez patryk4544
Rekomendowane odpowiedzi