shakal Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Fajny bajer podobno pod dyskotekami jak to dziewczyny widzą to majtki przez głowę ściągają
Norbas Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2016 Fajny bajer podobno pod dyskotekami jak to dziewczyny widzą to majtki przez głowę ściągają Jeszcze nie widziałem jak się ściąga majtki przez głowę ale sprawdzę Czekam aż dostanę od Ciebie numery pinów ze słupka "A" do silniczków coś, coś ?
shakal Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Fajny bajer podobno pod dyskotekami jak to dziewczyny widzą to majtki przez głowę ściągają Jeszcze nie widziałem jak się ściąga majtki przez głowę ale sprawdzę Czekam aż dostanę od Ciebie numery pinów ze słupka "A" do silniczków coś, coś ? O masz... wyleciało mi z głowy Odezwę sie na PW
shakal Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Jak masz rozkładanie przy otwarciu auta to dokładaj blendy z ledami od C6 Wysłane z iPhone
instruktor83 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 A u mnie graty ciągle leżą:-( to jest fajny mod:-) były jakieś problemy z montażem?
Norbas Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Opublikowano 25 Lipca 2016 Jak masz rozkładanie przy otwarciu auta to dokładaj blendy z ledami od C6 Wysłane z iPhone Właśnie się zastanawiam bo dużo roboty z tym nie ma A u mnie graty ciągle leżą:-( to jest fajny mod:-) były jakieś problemy z montażem? Zakładaj bo modzik jest w pytę Problemów można powiedzieć, że nie było. W sumie po lutowaniu musiał mi się zaprogramować kluczyk od zamykania/otwierania auta oraz świeciło mi się ESP Ale po ponownym odpaleniu było wsio ok. Pamiętaj, że wymiana lusterkach w pierwszych drzwiach będzie trwała dłużej Kolejny modzi czeka na montaż
instruktor83 Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) wczoraj jechałem do Szczecina , i czy jest możliwość żebym cie widział gdzieś w okolicy Gorzowa? widziałem identyczna jak twoja na Norweskich blachach Edytowane 25 Lipca 2016 przez instruktor83
Norbas Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Opublikowano 25 Lipca 2016 Tylko okolice Żary. Nie mów, że fele takie same
shakal Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Nie ładuje sie zdjecie na tapatalku Teraz jest Edytowane 25 Lipca 2016 przez shakal
m-nokian Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) ...od wczoraj zastanawiałem się jak by wyglądały czarne listwy s-line na srebrnym nadwoziu jest zaj......e Auto z gustem dopieszczone podoba mi się jedynie ta czerwień mi z tyłu nie pasuje nie myślałeś nad przyciemnieniem lamp? Edytowane 25 Lipca 2016 przez m-nokian
M@rcin Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 ...od wczoraj zastanawiałem się jak by wyglądały czarne listwy s-line na srebrnym nadwoziu jest zaj......e Auto z gustem dopieszczone podoba mi się jedynie ta czerwień mi z tyłu nie pasuje nie myślałeś nad przyciemnieniem lamp? nic nie przyciemniaj autko prezentuje się git tak jak stoi
Norbas Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Opublikowano 27 Lipca 2016 Dzięki panowie, ale jeszcze trochę jest do roboty identyko była Może znajdę typka w NO jedynie ta czerwień mi z tyłu nie pasuje nie myślałeś nad przyciemnieniem lamp? Lampy zostaną w takim stanie jak są albo zmienię na led Po zmianie zawiechy poszło 2 centy w dół zobaczymy czy jeszcze pójdzie w dół po jakimś czasie
shakal Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Dobrze teraz przód wygląda, koło zgrywa się z nadkolem Wysłane z iPhone
Norbas Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Opublikowano 28 Lipca 2016 Dobrze teraz przód wygląda, koło zgrywa się z nadkolem Wysłane z iPhone Jeszcze chyba trochę brakuje :\ może po jakimś czasie przód zejdzie niżej... Poza tym czuje, ze po zmianie auto stało się bardziej komfortowe
shakal Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 To co tam miałeś za sprężyny, ze na czerwonym eibach'u jest lepszy komfort? Wysłane z iPhone
Rekomendowane odpowiedzi