MiGsu Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 czy jeśli założe lampy skretne z przetwornicami skrętnymi w miejsce zwykłych biksów to lampa bedzie swieciła poprawnie w opcji biks bez skrętu. Chodzi mi o to że zakładam nowe lampy bix ori ale nie mam czasu na rezanie teraz i nie wiem czy skretny zaswieci
Muskel1 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 czy jeśli założe lampy skretne z przetwornicami skrętnymi w miejsce zwykłych biksów to lampa bedzie swieciła poprawnie w opcji biks bez skrętu. Chodzi mi o to że zakładam nowe lampy bix ori ale nie mam czasu na rezanie teraz i nie wiem czy skretny zaswieci Zaswiecic zaswieca ale nie beda dzialaly (samopoziom i skrety) Bedzie blad na FISie swiecil. Skretne Maja inny modul samopoziomujacy i trzeba bedzie ciagnac CANy od modulu do lamp bo skretne ida po CANach. Oprucz tego przepinanie pinow i kodowanie zeby wszystko poprawnie chodzilo.
wrclaguna Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Temat do poczytania http://a4-klub.pl/index.php?/topic/165449-montaz-i-dzialanie-ukladu-samopoziomowania-xenon-bixenon-skretny-nie-skretne/#entry2340149
Rekomendowane odpowiedzi