X18XET Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) Mam drobny, ale wkurzający problem. Gdy wcisnę hamulec stojąc w miejscu, autem zaczyna telepać, a obroty falują. Dodatkowo odnoszę wrażenie, że hamulce trochę osłabły, a raz na kilkadziesiąt hamowań, auto hamuje bardzo słabo i muszę odpuścić pedał i wcisnąć jeszcze raz. Czyżby serwo łapało gdzieś lewe powietrze? Jakieś podpowiedzi gdzie szukać nieszczelności? Z góry dzięki . Edit: Dzisiaj, patrząc na wężyki w okolicy serwa, znalazłem coś takiego : Ktoś mnie oświeci, co to i do czego? Btw, zauważyłem, że przy wciśniętym hamulcu z okolic pedału dochodzi syk powietrza. Jakieś pomysły? Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez X18XET
Dominik Tarasewicz Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Ta rurka idzie od akumulatora. Odprowadza jakieś tam gazy, ale pewności nie mam
fitmann Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Sprawdź czy wszystkie rurki, węże które idą do serwa są ok, nie maja nieszczelności itp., zobacz węże od hamulcy przy kołach czy są ok.
Rekomendowane odpowiedzi