Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Snow //B5 Gold&Black 3,0tdi (Body rs coming soon)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

oglądałem ten silnik w A8 D3. silnik jako silnik wymiarami taki sam jak pb. bynajmniej na moje oko. osprzęt inny i to już technologia CR ale najwiekszym wyzwaniem chyba jest elektronika.... i te dwie turbospręzarki... pewnie miejsca na druga brakuje. Ale można 4.0 TDi wstawiac - tam jedna turbinka jest.

No właśnie mnie te turbawki ciekawiły czy wejdą. Elektronika jako tako to nie problem :) są firmy które to ogarną. Silnik w mojej jest sterowany pod UDS, A licznik chodzi po k-lini ;)

Opublikowano

No muszę przyznać że dźwięk jest super jak na diesla, a skrzynię masz z 2,5 tdi czy 2,7bit?

Opublikowano
  • Autor

No muszę przyznać że dźwięk jest super jak na diesla, a skrzynię masz z 2,5 tdi czy 2,7bit?

2,5 :) krótkie przyłożenia są na pierwszych biegach i jak wstawiasz to ciężko jest się wyrobić :P

Opublikowano

za***iście to chodzi!!! graty! :jerk:

Opublikowano

Dźwięk naprawdę fajny :kox: Brawo za cały projekt choć to pewnie jeszcze nie koniec :wink:

Opublikowano
  • Autor

Jest i popcorn :banan:

Opublikowano

żeby nie było, że mocy mu zaraz zabraknie :kox: projekt odważny, ciekawe czy znajdą się następni na podobne plany :peace: jest kozacko, gratulować :git:

Opublikowano

nie chcesz jej sprzedac ? :kox::decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie chcesz jej sprzedac ? :kox::decayed:

Nie :D na razie nie ma takiego planu. Zresztą kto by mi zwrócił to co w to włożyłem xD

Plany już na pakiet RS są wiec zobaczymy co wyjdzie :)

Opublikowano

A przeróbka ile kosztuje? Jezeli by ktos byl chetny na przyklad ? :D

Opublikowano
  • Autor

A przeróbka ile kosztuje? Jezeli by ktos byl chetny na przyklad ? :D

Co Cię interesuje ? bo mechanikę sobie sam ogarnąłem a program i podłączenie robili chłopaki z GenowefaGaragę do tego silnik i kilka gratów. (wydech, cooler, silnik, komputer i niespodzianki) i wyjdzie spore kilka tyś. +/- 15 :)

i jak na razie to tylko jedna ekipa chyba w polsce to ogarnęła. GenowefaGarage.pl do nich z zapytaniem ;) najlepiej :)

Edytowane przez Neemzi

Opublikowano

Ale program to Ći słabo ogarneli przy takim systemie wtryskowym powinno być bez najmniejszego dymu :)

Opublikowano
  • Autor

Ale program to Ći słabo ogarneli przy takim systemie wtryskowym powinno być bez najmniejszego dymu :)

można zrobić bez dymu :) , ale kosztem mocy, jest zrobione tak by dało się wyciągnąć ile da na tych gratach. Jeśli chciałbym bez dymu to nie ma problemu, lecz poczuje spadek mocy. Ogólnie to w planach co prawda bardzo dalekich jest turbo i pod 430km to wbić ;)

Opublikowano

Szkoda, że razem z popcornem marchewek nie dają :P

Opublikowano
  • Autor

Szkoda, że razem z popcornem marchewek nie dają :P

jedyny minus diesla :D zawsze można wtrysk benzyny założyć i świecę xD i będą duże marchewy w dieslu :D

Opublikowano

Kurde, coraz bardziej mnie te projekty zadziwiają, chylę czoła, po prostu bajka. :jerk:

A apropo wydechu, poprowadzenie go za wnęką jak u Ciebie jest możliwe tylko w quattro tak? Bo w ośce tam chyba nie ma miejsca żeby to tak puścić.

Opublikowano
  • Autor

Kurde, coraz bardziej mnie te projekty zadziwiają, chylę czoła, po prostu bajka. :jerk:

A apropo wydechu, poprowadzenie go za wnęką jak u Ciebie jest możliwe tylko w quattro tak? Bo w ośce tam chyba nie ma miejsca żeby to tak puścić.

Tak w Q jest to możliwe w przypadku Diesla, w benie trzeba by było odizolować jakoś zbiornik paliwa bo odległość miedzy zbiornikiem a wydechem to 3-4cm.

Opublikowano

Z tym że ja nie mam quattro, także zostaje mi jedynie kombinować za zderzakiem

Opublikowano
  • Autor

Z tym że ja nie mam quattro, także zostaje mi jedynie kombinować za zderzakiem

zderzak lub koło zapasowe podciąć :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o koło to mam w tym miejscu butlę od lpg. Nawet jeśli po podcięciu weszła by butla i wydech to wtedy butla będzie za blisko wydechu...

A nie wiesz może, do zderzaka tylnego S4 przedlift belka musi być z S4 czy myślisz że da radę jakoś wpasować zwykłą belkę przedliftową?