beam71 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Witam serdecznie , jestem posiadaczem audi a4 s line b7 od paru dni , samochód super , świetne prowadzenie , jak na 1.9 tdi całkiem żwawy. Niestety mój samochód wyposażony jest w radio typu Audi concert zwykły prosty odtwarzacz, chciałbym zmienić go na coś większego z możlowścią odczytu płyt dvd i nawigacją , http://www.ebay.co.uk/itm/AUDI-A4-CAR-DVD-PLAYER-7-SAT-NAV-BLUETOOTH-3G-RADIO-RDS-AUX-DVR-CAN-BUS-7078GB-/131542410436?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1ea089e4c4 , dodam , że nie mam zielonego pojęcia co z czym i w jaki sposób. Moje pytanie brzmi - czy jest w ogóle opcja usunięcia radia CONCERT , przesunięcie w dół panelu climatronic i zainstalowanie takiego radia ? z góry dziękuje za wszelkie podpowiedzi pozdrawiam !
TOM3K Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 zmieniasz kosz na 2 din , docinasz klimatronik albo kupujesz na 2din do tego popielniczke na 2 din przejściówki i masz navi
Robero321 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 W dziale warsztat znajdziesz dokładnie co i jak należy zrobić tylko nie kupuj dziadostwa na windzie . Kup radio na androidzie
beam71 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Dzięki panowie , zaczynam orientować sie w temacie !
Rekomendowane odpowiedzi