bobolewiak Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Witam, posiadam kierownicę trójramienną od audi a3 8l i chciałbym ją zamontować w a4 b5 przed lift. Chciałbym się dowiedzieć co będzie mi do tego potrzebne i jaki wieloklin i co z airbagiem ? Jeśli któryś z użytkowników robił taką samą zmianę proszę o wskazówki i wszelkie informacje, będę wdzięczny.
chudy30 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 kolego ja zakładałem do swojej a4 b5 po lifcie od a3 2000 rok to pasowała p&p ale nie wiem czy ci to coś pomoże
ayew Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zależy czy a3 przed czy polift. Jak polift to szukaj tematu w warsztacie o zmianie kierownicy tam wszystko jest.
a4bartek Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Podlacze się bo mam pytanie,mam przed lifta jednak kierownica zamontowana po oliftowa czteroramienna czyli ktoś już musiał ją zmieniać, chcąc kupić trojramienna szukać z dużym wieloklinem po liftowej i powinno być p&p??
Rekomendowane odpowiedzi