Lipen Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Jak w temacie, czy nic się nie zaświeci? A4 B6 sedan z 2001r.
Buchcio080 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 A dlaczego chcesz ją uciąć? ?? Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
Lipen Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2015 W celu sprzedaży. Została mi z haka jedynie instalacja z kostka. I chce skompletować wszystko. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kdawid Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 najlepiej nie ciąć tylko wymontować wiązkę od haka do modułu haka który jest za lewym tylnym boczkiem bagażnika. Ewentualnie tam uciąć przewody które idą do przodu auta i zaizolowac to co zostanie. Żeby wyciągnąć całą trzeba by rozebrać całą lewą stronę auta bo wiązka haka idzie aż pod nogi kireowcy.Jak wiązka ma być jeszcze gdzieś zakładana to trzeba ją wyciagnąć przynajmniej od haka do modułu. resztę ktoś będzie musiła dosztukować ale to jest do zrobienia.
Lipen Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Tak też uczyniłem i nic się nie zaświeciło.Moduł w pierwszej kolejności poleciał, tylko nie wiedziałem co z reszta. A co do wiązki to oprócz tego że idą pod nogi pasażera to jeszcze pod maskę lecą dwa zasilające kable i nie wyjąłem jej bo były wplecione w główna wiązkę i bałem się że jak tam zacznę grzebać to będzie nie za fajnie w każdym bądź razie, ciąć i się nie bać, będzie żyć.
Rekomendowane odpowiedzi