Janis Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Witam, mam otóż dylemat ponieważ mam okazje kupić wydech z Esy dość w dobrym stanie, lecz zależy mi również żeby troszkę ładniej to brzmiało dla ucha, nie chce zrobić jakiegoś bolidu w 1.6, wiadomo natomiast znalazłem jeszcze końcowy wydech z WM'a. Nie powiem, podoba mi się, cena również przystępna lecz irytuje mnie ten napis WM Sport, miał ktoś może go ? http://allegro.pl/tlumik-wydech-sportowy-basowy-2x80-wm-sport-i5573723798.htmlZnajomy ma ten pojedyńczy, natomiast w Civicu a tam kibel rura pasuje taka - mi zależy na tym podwójnym, nie jest jakiś ogromny ani za mały pomierzyłem i by pasował fajnie. Lecz obawiam się czy nie będzie za głośny..
blind0 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Też się kiedyś zastanawiałem nad tym WM i w końcu go zamontowałem ;p masz tu mój stary temat z filmikiem jak to chodzi. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/296199-wm-sport/Ja jestem zadowolony
Janis Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Dobra, przekonałeś mnie - zamówione. Ciekawe czy dużo kombinowania jest z montażem - a i wywalić środkowy czy zostawić:/ ?
blind0 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Hehe bedzie Pan zadowolony moj przyspawali w pare minut tak ze bardzo delikatnie wystaje, ogolnie nie powinno byc problemow. Aktualnie w aucie prawie go nie slysze a na zewnatrz jest przyjemny pomruk przy calym seryjnym wydechu w 1.8
Janis Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Ile zapłaciłeś + - ? Tylko irytuje mnie te logo WM'a Jak nieudany tygrys, hah może go leciutko zasłonią. Zastanawiam się nad wycięciem środkowego
woytazz Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Też mam końcowy WM, logo jak logo, nie straszy tak bardzo jak się ktoś nie przygląda . Dodało trochę basu, jednak jest dość cicho. Myślę również nad wyrzuceniem środka, tylko nie wiem jakiego efektu się spodziewać. Doda trochę basu, czy zacznie drzeć ryja przy 3-4 tyś?
blind0 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 z tego co pamiętam to wymieniałem przy okazji plecionkę także dokładnej kwoty nie pamiętam ale za samo spawanie to nie wiem może z 30-40 pln wezmą. Szczerze powiedziawszy to to logo jest dla mnie praktycznie niewidoczne
Maniu. Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Mam trochę droższy tłumik z WM 2x90mm z nierdzewki, w 2.8 zrobił robotę i zapełnił lukę w zderzaku, grawery na końcówkach też mnie trochę irytowały, ale jak się go dobrze upchnie w zderzaku to źle to nie wygląda
blind0 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Inny silnik i zupelnie inaczej to brzmi ;d podoba sie mnie to. A i taki maly off - na tylnych lampach folie tylko zakladales czy kombinowales cos z zarowkami dla odpowiedniej barwy swiatla? Czepiali sie juz niebiescy o to ? A no i plus za nierdzewke
Maniu. Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Na wstecznym mam folie, cofam na awaryjnych, jeszcze się nie doczepili
blind0 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 No tak, wystarczy kawalek na wstecznym. Folia oracal ?
Janis Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Chłopaki, zamontowałem - brzmi za***iście. Upchany idealnie jest. Co prawda zapłaciłem 100zł z robocizną bo było troszkę pierd**lenia :/
blind0 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Najważniejsze, że operacja zakończyła się sukcesem
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Chłopaki, zamontowałem - brzmi za***iście. Upchany idealnie jest. Co prawda zapłaciłem 100zł z robocizną bo było troszkę pierd**lenia :/ Daj posłuchać to się może do 1.8t Pokusze
Rekomendowane odpowiedzi