Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4B8 CAGA] Sedan in Black vol.2 eberspächer active sound

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No bo się właśnie tak zastanawiam... Mam też odkurzacz pioracy do dywanów ale nie bardzo chce mi się z nim rozkładać, z drugiej strony to przy okazji bym i fotele poprawił i pasy upral, muszę pogadać z moją Panią na ten temat :-P

Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja ostatnio czyściłem swoje dywaniki karcher-em jak wisiały na myjni super się wyczyściły

Opublikowano
  • Autor

Co do dywaników decyzja już zapadła że jutro rozkładam się z odkurzaczem piorącym, przy okazji przepiorę fotele, podłokietnik i pasy bezpieczeństwa, bo są już trochę brudne :kwasny:

A w aucie ... ?

Doszedł VCDS więc w niedzielę usiadłem chwile do samochodu i udało mi się wyłączyć żarzące się kierunkowskazy w przednich lampach i włączyłem doświatlanie zakrętów ale pasowało by jeszcze wrzucić do halogenów jakieś inne żarówki, coś bardziej białego.

Dziś wpadły Ledy od Tomka - tak nawiasem to profi robota i gorąco polecam, bo naprawdę warto.

Kilka fotek :

DSC_0224.jpg

DSC_0225.jpg

DSC_0226.jpg

DSC_0227.jpg

DSC_0229.jpg

DSC_0230.jpg

DSC_0231.jpg

DSC_0232.jpg

DSC_0233.jpg

DSC_0234.jpg

DSC_0235.jpg

I krótki filmik :decayed:

https://youtu.be/CLsN4Bk8mIA

I tak jak już wspominałem jutro biorę się za pranie tapicerki a jak będę miał jeszcze trochę czasu to zabawię się z chromami na halogeny bo leżą i czekają już w szafce :wink:

Opublikowano

Wrzucales sobie lepsze ledy od Tomka w oswietlenie nog? W nogach wtedy bialutko :D

Opublikowano
  • Autor

A no właśnie wstyd się przyznać ale trochę przy żydziłem i zostawiłem te Ori, no i ich teraz nie widać wcale :facepalm:

Może jeszcze sobie domówię, może jak do B6 będę brał :)

Dziś się udało przeprać dwa przednie fotele, pasy bezpieczeństwa i dywaniki - wynik był tego taki że pasy przestały być czarne ( mam jasną tapicerkę) tylko takie srebrno szare, fotele się odświeżyły trochę, a dywaniki są czyste, chociaż samym odkurzaczem nie chciały pójść i trzeba było szczotką drzeć.

Do prania używałem takiego zestawu:

DSC_0247.jpg

Fotki przed praniem:

DSC_0236.jpg

DSC_0237.jpg

DSC_0238.jpg

DSC_0239.jpg

Po Praniu fotek brak, jak wyglądają czyste pasy każdy wie bo ma u siebie :decayed: teraz mam i ja :grin:

Gdy wszystko schło rozpakowałem dremela i pobawiłem się z chromami w halogeny, tak to wyszło :

DSC_0240.jpg

DSC_0241.jpg

DSC_0242.jpg

DSC_0243.jpg

a wieczorkiem przy piwku aktywowałem sobie jeszcze

1. Opuszczanie się prawego lusterka przy wstecznym

2. Logo powitalne na wyświetlaczu RS ( inne nie chciały hulać, tzn jeszcze z s5 działało )

3. Awaryjne światła stop podczas ostrego hamowania

I to by było na tyle narazie co do roboty przy samochodzie, dziś kończy się wolne i zaczynamy 6cio dniową szychtę
:wink:

Edytowane przez Skruszo

Opublikowano

Mam takie same wnętrze.Planujesz zmianę na jakieś kubełki,chętnie przygarnę tunel z podłokietnikiem :wink: .Niestety ktoś zapomniał u mnie o takim małym detalu jak podłokietnik :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

jak go kupowałem to na początku tego samochodu nie chciałem, i to własnie przez wzgląd na wnętrze, ale za drugim razem już nawet mogło być a teraz się już przyzyczaiłem i nie wygląda to źle, chociaż gdyby to było czarne... :wink:

Foteli narazie nie ruszam, zobaczymy jak je będzie się użytkowało, tak sobie myślałem że w razie co to jakieś skórzane kupię żeby się tak nie brudziły no ale do tej tapicerki to tylko białe... a to bedzie jak z deszczu pod rynne :P

Jak gdzieś będe widział tunel z podłokietnikiem to Ci podrzucę linka :wink:

Opublikowano

jak go kupowałem to na początku tego samochodu nie chciałem, i to własnie przez wzgląd na wnętrze, ale za drugim razem już nawet mogło być a teraz się już przyzyczaiłem i nie wygląda to źle, chociaż gdyby to było czarne... :wink:

Tak samo miałem.

Szukam już 2 tygodnie takiego tunelu.Jest jeden siwy na allegro ale bez łokcia.U mnie środek też zostaje na razie taki.

Opublikowano

A ledy od podświetlenia nóg to nie jest płytka z diodą zakończona wtyką z pinami? Nie pamiętam już a coś mi się tak kojarzy. Ja też zostawiłem oryginalne podświetlenie nóg a wymieniłem resztę żarówek w środku, ale u mnie jest ciut ciemniej ;)

Opublikowano
  • Autor

A ledy od podświetlenia nóg to nie jest płytka z diodą zakończona wtyką z pinami? Nie pamiętam już a coś mi się tak kojarzy. Ja też zostawiłem oryginalne podświetlenie nóg a wymieniłem resztę żarówek w środku, ale u mnie jest ciut ciemniej ;)

jest dokładnie tak jak mówisz, trzeba przelutować całe nowe płytki w miejsce starych... Tomek całą instrukcję wysyła na maila co i jak ...

Może u mnie tak jasno to wygląda bo jest jasna tapicerka, a i zdjęcia robione telefonem bo aparatu nie mam i dlatego tak to może wygląda, ale czy tak czy siak to według mnie to można śmiało operacje tam w środku robić :decayed:

Opublikowano

Albo zamiast lutować trzeba kupić lampki/oprawki takie jak są w bagażniku w avancie, z wyglądu są takie same i wkładać w takie ledy. Moje ledy są trochę starsze i maja odrobinę mniej diód smd :decayed: np zamiast 9 to mam 8 itd, ale i fakt mam ciemną tapicerkę.

Opublikowano
  • Autor

o albo i tak tez mozna zrobić,tylko wtedy trzeba zamówić inne żarówki led od Tomka :) a to ze jest jasno to mi nie przeszkadza niby bo i tak rzadko ich używam, zazwyczaj są wyłączone i aby palą się te pod nogi , w drzwiach i ambiente :)

Opublikowano

Tutaj macie roznice jak to wyglada :)

Oryginalnie jest tylko ta malutka diodka na srodku :D

http://zapodaj.net/688affc6f47fb.png.html>lampki.png</a>

Edytowane przez Kooga