Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaka tuba do audi a4 avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam audi a 4 avant 98r. czy moge wymienic tube ta seryjna na te montowana w a 6-tce lub na tube z a 4 avant z 2004r??

Opublikowano

nie proponuje jak masz BOSE w audi to nic nie zagra lepiej a kazda odpowiednio jest dostrojona do samochodu ;)

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie nie mam systemu BOSE

Opublikowano

Podepne sie do tematu, a co jak ja u siebie mam bose ale subwoofera prawie wogule nie slychac,tylko go czuc ze jest przykladajac reke w bagazniku z lewej strony?Dopiero przymierzam sie zeby to jakos rozebrac zeby sie dostac do niego.

Opublikowano

czesc,

jesli ma na prawde dobrze zagrac to propomuje cos takiego:

http://forums.audiworld.com/a6/msgs/771073.phtml

pozdr.

Hehe może i to by dobrze zagrało ale trzeba mieć nie lada zdolności manualne i mnóstwo czasu i cierpliwości zeby takie coś stworzyć..

Co do poprzednich postów to ja bym radził standardowo czyli wsadzić do bagażnika porządna tubę (pasywną) i zasilić ją dobrym wzmacniaczem.. wybór tub i wzmacniaczy jest ogromny i można do woli wybierać kierując się jakością, "siłą" dźwięku czy też najczęściej ceną.... Sam obecnie kupiłem na allegro Tubę(JBL) Wzmacniacz(HELIX) i okablowanie(bochman:P) za około 600zł wszystko co prawda urzywane ale przez to tańsze i firmowe :hi:

Opublikowano

jezeli i masz bose to zawsze mozna cos takigo zamontowac:) trzeba poszukac, nawet na allegro czasem ktos wystawia gotowy zestaw lub sam subwoofer :)

Opublikowano

Bondzo ja wlasnie zamontowalem Bose do avanta, z podlaczeniem nie ma problemu (sluze pomoca). natomoast jest to plastikowe pudelko z 13cm glosnikiem (u mnie w B6, u Ciebie troche inny ksztalt do B5 ale podejzewam ze zagra podobnie) i nie oczekuj zbyt wiele, jesli nie zalezy Ci na miejscu w bagazniku to zdecydowanie skrzynia z mdf i chociaz 20cm. Wczesniej mialem DLS 25cm i nie ma porownania z tym "pudelkiem" bosa.

pozdr

Opublikowano

Hehe może i to by dobrze zagrało ale trzeba mieć nie lada zdolności manualne i mnóstwo czasu i cierpliwości zeby takie coś stworzyć..

Co do poprzednich postów to ja bym radził standardowo czyli wsadzić do bagażnika porządna tubę (pasywną) i zasilić ją dobrym wzmacniaczem.. wybór tub i wzmacniaczy jest ogromny i można do woli wybierać kierując się jakością, "siłą" dźwięku czy też najczęściej ceną.... Sam obecnie kupiłem na allegro Tubę(JBL) Wzmacniacz(HELIX) i okablowanie(bochman:P) za około 600zł wszystko co prawda urzywane ale przez to tańsze i firmowe

To o czym piszesz narobi tylko dużo hałasu, nie ma to nic wspólnego z jakością i siłą.. A na allegro jest mnóstwo shitu, mnóstwo wiec z tym sie zgodze, że jest z czego wybierać ;p

Co do zdolności manualnych to ta robota jest do zrobienia w 2 dni licząc twardnienie żywicy itd..

Na tych zdjęciach widać, że ktoś to robi z głową, wygłuszył najpierw tą A6, poleciał grubo Dynamat'em, później spasował wszystko i efekt jest bardzo pozytywny, estetycznie też nie ma nic do zarzucenia.

Pozostaje jedynie kwestia jak to, gra :) bo ze zdjęć nie jesteśmy w stanie tego określić.

Opublikowano

jest racja w tym co piszesz z tym 'shitem', dlatego trzeba wiedziec co sie kupuje i do czego ma to sluzyc a wtedy i na aukcji cos sie znajdzie.

dodam jeszcze ze tuba prawie zawsze zagra gorzej niz skrzynia. oczywiscie skrzynia zrobiona pod konkretny glosnik, bo jesli najpierw kupuje sie skrzynie a potem glosnik to jedyny parametr jaki laczy te dwa elementy to wielkosc otworu :)

Opublikowano

zadna tuba. do audi sie tub nie wsadza. chyba ze ori...