tomek01 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Witam. Panowie mam dwa problemy, świeżo zakupiłem autko i zaczynam zauważać jego delikatne awarie narazie odkryłem:1. Odcinek lędźwiowy w fotelu kapitana statku nie działa, w fotelu pasażera słychać jak pracuje silniczek i wyraźnie czuć jak oparcie się wypukla. W fotelu kierowcy klikając przycisk nie słychać nic. Znacie jakie mogą być powody nie funkcjonowania tego elementu lub jak usunąć taką usterkę, samej regulacji raczej nie będę używał na codzień, więc jeśli koszta naprawy były by duże czy można ręcznie ustawić jakoś ten fotel tak by nie przeszkadzało to zasadniczo w jeździe. 2. Przycisk od nawiewu na górę(przycisk ze strzałką w górę) działa, ale podczas klikania jakby się zaklinowywał gdy kliknę w inne miejsce przycisku to odskakuje, załącza się oraz wyłącza ale jest to delikatnie problematyczne. Czy może być to winą brudu? są jakies preparaty które mógłbym tam psiknąć by zaczeło to chodzić lekko czy konieczne jest wyjmowanie panelu klimatyzacji. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi