sebastianleszczynski90 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Witam szukam i znaleźć nie mogę chce pomalowac ori znaczki audi na czarny mat ktoś już rezal jak je zdemontować i jak waszym zdaniem z tym kolorem będą wyglądać Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
tazman Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Od wewnątrz trzeba podważyć płaskim śrubokrętem. Ps. Ja mam podobny kolor, na początku pomalowałem sam znaczek i słabo to wyglądało, tak jakby znaczka nie było wcale. Później pomalowałem również ramki grilla i to też nie było to. Ostatecznie zostały ramki grilla na czarno i znaczek w chromie, najlepiej to wygląda. Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez tazman
tomekhxc Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 do takich rzeczy to plastidip , pozniej w razie czego zawsze można ściągnąć
Kacza Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Jak najbardziej plastidip. Niestety te elementy są narażone na opryskiwacze i lakier moze się po prostu nie trzymac
Rekomendowane odpowiedzi