Leopold27 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Mam problem z niedziałającą wycieraczką tylnej szyby i borykam się z nim już kilka dni.Wymieniony został silniczek na nowy po spróbowaniu w a3 działa,sprawdzona wiązka między klapą a resztą,po sprawdzeniu zasilania we wtyczce również wszystko jest tak jak ma być,bezpiecznik ok,przekaznika nie potrafię znaleść-dodam że sprysk tylnej szyby działa normalnie,już brakuje mi pomysłów,może ktoś pomoże. Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez Leopold27
aaaPablo Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 Mam problem z niedziałającą wycieraczką tylnej szyby i borykam się z nim już kilka dni.Wymieniony został silniczek na nowy po spróbowaniu w a3 działa,sprawdzona wiązka między klapą a resztą,po sprawdzeniu zasilania we wtyczce również wszystko jest tak jak ma być,bezpiecznik ok,przekaznika nie potrafię znaleść-dodam że sprysk tylnej szyby działa normalnie,już brakuje mi pomysłów,może ktoś pomoże. Rozwiązałeś problem. Mam to samo. W innym aucie działa, u mnie nie. Napięcie na kostkach idzie jak trzeba.
Rekomendowane odpowiedzi