Klimak Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Hej, wrzuciłem dzisiaj z DVD z regionu europejskiego do odtwarzacza samochodowego (B8 z Kanady z MMI) i, ku mojemu zdziwieniu, dysk śmiga i mogę oglądać film. No właśnie - film, a nie filmy, bo płyta nijak nie da się wysunąć z odtwarzacza. Przycisk Eject nie reaguje, a i w menu nie znalazłem opcji wysunięcia płyty. Czytałem, że Audi zabezpiecza się w ten sposób przed kradzieżą płyt DVD z nawigacją i że wysuwanie płyty trzeba odblokować u dealera, ale wydaje mi się to niedorzeczne. Czy miał ktoś podobny problem i wie jak go rozwiązać? pzdr, Klimak
wrclaguna Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 moze jest zabezpieczenie fabryczne
Klimak Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Świetnie. Jak się uzbiera tak z 10 rzeczy do zrobienia, to i do Rzeszowa mi się opłaci podskoczyć. pozdro moze jest zabezpieczenie fabryczne
Deniro Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Wymuś wysunięcie płyty vcds lub odblokuj poprostu.
Klimak Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Dzięki. Poszukam jakiegoś serwisu w Wrocławiu. pzdr Wymuś wysunięcie płyty vcds lub odblokuj poprostu.
wrclaguna Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 8 minut temu, cultstyle napisał: przez zielone menu sie nie da ? a w jakiej NAVI ?
wrclaguna Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 W green menu raczej tego nie bedzie Jak juz to adaptacja 10 kanal 18
Rekomendowane odpowiedzi