Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

srebrny lift po swapie 1.6 alz --> 1.8t anb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ve2ctzjw.jpgDobry :hi:

Rocznik 2000

przebieg 168k :grin:

lakier chyba LY7W

1.6 102KM

2xszyby el.

klima

kontrola trakcji

pół-fis :facepalm:

i reszta wyposażenia standarowego

Auto ogólnie zadbane,srodek nie przytarty i jeszcze pachnący plakiem :decayed:

Co do planów to na początek standardowy serwis.Oleje,świece,filtry a później to już jak fundusze pozwolą.

Plany:

-oświetelenie LED wnętrza :thumbup1:

-podświetlenie tablicy led :thumbup1:

-gałka sline a3 :thumbup1:

-kiera trójramienna

-oklejenie dekorów folia 3m szczotkowane aluminium :thumbup1:

-hid 6000k :thumbup1:

-przeciwmgielne led

-czarny grill :thumbup1:

-podwójna końcówka wydechu :thumbup1:

-moduł drl w drogowych :thumbup1:

-felunek na lato 17' od b6 s-line (5-ramienne) lub 16' jeśli auto nie ruszy z miejsca :grin:

-obniżenie zawiasu żeby na 17' nie była koza

-malowanie zacisków :thumbup1:

-ściema szyb tylnych i przednich 80% i 50% :thumbup1:

-montaż LPG :thumbup1:

-Ringi na zegary :thumbup1:

Teraz do wiosny ogumienie i zawias,fis i tempomat wkocu zalozyc i wsio :D

BYŁO :

49cf8b815aa4c01cmed.jpg29d7716e0891184bmed.jpg2863234a5de23469med.jpgcdb3103a7528a2f7med.jpg4b7c2f587f8c6391med.jpgc8eac77e68d718d8med.jpg8ef1c95b0fe71109med.jpgfd6ad7af1ba731bbmed.jpg

JEST

78b7e43e0daf270cmed.jpgd9a474edb90d203cmed.jpg6eda2824cc404cb3gen.jpgb164b6ef10aabd78gen.jpg

Edytowane przez KULARESKO

Opublikowano

o Prawie jak moje :) powodzonka w modach , szyby ściemnić , alu , wlepy klubowe i bedzie talala :D Bede miał AVUS 17 na sprzedaż : )

Opublikowano
  • Autor

o Prawie jak moje :) powodzonka w modach , szyby ściemnić , alu , wlepy klubowe i bedzie talala :D Bede miał AVUS 17 na sprzedaż : )

Dzieki dzieki :D najpierw to musze dorwać jakieś 17 testowe żeby sprawdzić jak się bedzie jeździć ale to już na przyszły sezon.

Właśnie albo AVUSY albo te z b6 s-line 5-ramienne

1.6 i 17 jak wrażenia ?

Opublikowano

wrażenie ? Gdybym nie miał takich dróg jak mam to były by 18 : ) Nie ma tragedi opona 215/40r18 i bajka : )

patrzyłeś na moją podoba ci sie na avusach ?

Edytowane przez Boosman

Opublikowano

Tą srebrną A4 o numerze TKA i z czarnymi gumowymi okleinami na zderzaku nie jeździsz codziennie rano w Krakowie o godzinie ok 8 rano ul. Opolską w stronę Nowej Huty? Bo coś znajoma mi się wydaje ;-)

Opublikowano
  • Autor

wrażenie ? Gdybym nie miał takich dróg jak mam to były by 18 : ) Nie ma tragedi opona 215/40r18 i bajka : )

patrzyłeś na moją podoba ci sie na avusach ?

No fura KOT :kox: AVUSY albo takie jak tutaj IMG_0687.jpg

Tą srebrną A4 o numerze TKA i z czarnymi gumowymi okleinami na zderzaku nie jeździsz codziennie rano w Krakowie o godzinie ok 8 rano ul. Opolską w stronę Nowej Huty? Bo coś znajoma mi się wydaje ;-)

Tak jest wszystko się zgadza :) najczęściej od tych świateł na Dobrego Pasterza :)

Opublikowano

Codziennie rano idę (na nogach) Opolską w kierunku Azorów (od kładki). I właśnie te gumowe okleiny zawsze mi się rzucają w oczy. Mijamy się często.

Opublikowano
  • Autor

Codziennie rano idę (na nogach) Opolską w kierunku Azorów (od kładki). I właśnie te gumowe okleiny zawsze mi się rzucają w oczy. Mijamy się często.

A no to wszystko możliwe.ale zazwyczaj jade spóźniony do roboty więc nie rozglądam się :decayed:

Opublikowano

ja osobiście nie założyłbym 17'... z tym motorem na 16' 205/55 jedzie się dość cieżko - wiem bo sam mam taki motor.

No chyba, że bardziej zależy Ci na wyglądzie.

Opublikowano
  • Autor

ja osobiście nie założyłbym 17'... z tym motorem na 16' 205/55 jedzie się dość cieżko - wiem bo sam mam taki motor.

Właśnie dlatego bede chciał załozyć jakies 17 i porównać jazde z 15/16.

Opublikowano

Ja czuje różnice miedzy 15' a 16' to może być ciężko na 17'. Przejedziesz się zobaczysz.

Opublikowano

To masz zajechany motor : )

Opublikowano

Jeżdżę na "17" również mam 1.6 i naprawdę jazda spoko niema co narzekać

Opublikowano

Do zajechania to mu dużo brakuje :) żeby każdy miał taki jak ja mam :)

Edytowane przez cylit

Opublikowano

no jak Ty na ''16''' nie mozesz ujechać ,a ja na 225/45/17 jade okey i wyprzedzam okey , to co tu duzo mówic. A na przyszły rok daje 215/40r18

Edytowane przez Boosman

Opublikowano
  • Autor

no jak Ty na ''16''' nie mozesz ujechać ,a ja na 225/45/17 jade okey i wyprzedzam okey , to co tu duzo mówic. A na przyszły rok daje 215/40r18

Jak bedziesz w Krakowie to daj znać.zbadam temat :decayed:

Opublikowano

spotkamy sie kiedyś :D

Opublikowano
  • Autor

pierwsze mody narazie pierdółki :)

48e8f98243acdf66med.jpg

fa303fef1d6f5903med.jpg

Panowie mam problem z licznikiem.

Po odpaleniu auta temp odrazu 60 st. wskazówka baku jakby byla zawyżona-pokazuje prawie 1/2 baku a rezerwa świeci dodatkowo podczas jazdy obrotomierz i predkościomierz opadaja na 2s do zera i po chwili wraca wszystko do normy.

Licznik do wymiany czy warto jechac na komputer ?

Opublikowano

Ta gałka pasuje bez przeróbek? Ile dałeś za nią?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ta gałka pasuje bez przeróbek? Ile dałeś za nią?

100 z przesyłką, mieszek troche byl naprezony dlatego zbity tackerem.jedynie przypilowalem plastik co jest pod ta tuleja chromowana i okleilem taśmą drązek zeby gałka sie trzymała.Niektorzy piłują gwint z 3 cm ale mi odpowiada taka wysokość

W weekend wpadło lusterko z anglika z przełożonym sterowaniem i trójkątem z wersji EU i grill ciachnięty plastidipem :)

b4ed198efc74cd1dmed.jpgedd12d078d20ccfamed.jpg3e244865e37800demed.jpg5d3bf09b74c33bc0med.jpgee67ff66f90caee7med.jpga9242628a98fecadmed.jpge0f3a68e7a5c10fbmed.jpg2695b0172b8e9873med.jpg

Edytowane przez KULARESKO