BananMczop Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Witam dowiedzialem sie ze klikanie w moim aucie to wina sprzegielka klimatyzacji. Problem jest taki ze na ebay i innych stronach niemieckich sklepow czegos takiego do mojego silnika nie ma. w polskich widzialem dwa rozmiary 105mm i 115mm wie ktos moze ktory jest wlasciwy? auto to a4 b7 silnik brd 2.0 tdi 170KM
Tom@sz80 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Ile razy Tobie zerwało ja już dwa razy wymieniałem?
BananMczop Opublikowano 1 Października 2015 Autor Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) nie zerwalo mi jeszcze a tlucze sie od kwietnia jakos ;/ dodam ze dosc duzo kilometrow robie. jakies powazniejsze szkody byly? inter cars nie ma wysylki za granice i tu jest problem kolejny. a na ebay.de widac nie wiedza co to silnik brd. Kupisz na wzór w InterCars-ie w InterCarsie jest a w calych niemczech jest dostepna tylko kompletna sprezarka. czy to mozliwe? ktos cos wie czy da sie to rozebrac? Edytowane 14 Października 2015 przez BananMczop
Rekomendowane odpowiedzi