Syriuss Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Witam. Proszę o podanie numerów katalogowych wszystkich poduszek zawieszenia silnika i skrzyni do mojego samochodu. (1,9 TDi '97 Avant). Z góry dziękuję za odpowiedzi. Wiem,wiem: "opcja szukaj", ale chciałbym mieć wszystko w jednym miejscu, i konkretnie do mojego samochodu
Harpun Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 8D0 199 382 M - strona prawa 8D0 199 379 J - strona lewa
Syriuss Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 Dziękuję za odpowiedź. Jestem troszkę zielony w tym temacie więc proszę o wybaczenie za to że tak wnikliwie drążę temat... , ale czy skrzynia nie ma też swoich poduch (poduszki)? W B2 '81 :> które miałem wcześniej były 2 pod silnikiem i na skrzyni też była co najmniej jedna... nie mówiąc już o przednim odboju... Jeśli by ktoś mógł (chciał i wiedział) to proszę o podanie numerów również tych elementów jeśli takowe istnieją. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
zelmer Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam - pozwole się podłączyć - dzisiaj byłem po poduchy pod skrzynke i koles w sklepie powiedział ze tam przychodzą takie same po czym dał mi Toprany o nr 8DO 399 151H - czy będą pasować do avanta 96r 1,9 tdi? i czy rzeczywiście to jedno i to samo? pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi