hajfa1 Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 http://moto.allegro.pl/item474440716_audi_a4_2002r_1_9_tdi.html albo ja jestem daltonista albo ten gosc robi zdjecia na dwoch samochodach co myslicie bo szukam czegos takiego w takich pieniazkach dla znajomego.
Michas Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 chyba jesteś daltonista .... a tak na marginesie, gdzie te dwa kolory ?? chodzi ci o środek czy o lakier
Nowak_zg Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 NIE JESTES DALTONISTA na aukcji sa 2 rozne auto jedno ciemnoniebieskie drugie czarne[br]Dopisany: 03 Listopad 2008, 20:30_________________________________________________albo i nie ;p .... jednak chyba to to samo auto tylko fotki jakos tak dziwnie wyszly ps. jestes daltonista ;]
domjenick Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 ja uwazam,ze zdjecia srodka(pokazuja srodek przez otwarte drzwi)jest auta ciemnoniebieskie,lub granatowe,reszta zdjec czarnego auta
hajfa1 Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 no wlasnie,mi tez sie tak wydaje bo na zdjeciu w ktorym uchwycil srodek samochodu widac slupek a na nim niebieski kolor jak nic!
michu93 Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 jedna furka edki kolor auta jest ciemny granat... ogolnie paskudny kolor...
grzes1150 Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 To nie jedna i ta sama bryczka!!!!! Sprzedający leci w kulki. Nie pierwszy raz widze taki przekrent! Macie wątpliwości to sprzedający napisał: "W razie pytań proszę dzwonic 607521107"
michu93 Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 nie wiem jak wam udowodnic ze to jest to samo auto: mam cos takiego: na kazdym zdjeciu widac opuszczona zaslonke prawa widac to takze na zdjeciu w srodku. moze argument slaby ale jest.
Rekomendowane odpowiedzi