boseron Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 chce przerobić układ wydechowy na dwie rury i zastanawiam sie czy taka dokładka do zderzaka spasuje aby ja wstawić zamiast mojej, mam avanta z 2003r B6 to niby dokładka od zderzaka cabrio ale dzwoniłem do gościa i twierdzi ze dokładka bedzie pasować czy ktos to moze potwierdzić przed zakupem? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=462808609
Cuber Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 napewno NIE szukaj od 1,8 T do siebie :gwizdanie:
boseron Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 szkoda bo gosc by go sprzedał za pół ceny i twardo upiera sie ze pasuje
DROOL Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 witaj boseron juz troche czasu minelo wiec moze skonczyles zmiany czy moglbys mniej wiecej okreslic koszt takiej przerobki tez mam ochote ale jeszcze sie nie rozgladalem za czesciami
Cuber Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 witaj boseron juz troche czasu minelo wiec moze skonczyles zmiany czy moglbys mniej wiecej okreslic koszt takiej przerobki tez mam ochote ale jeszcze sie nie rozgladalem za czesciami dokładka hmmm 100-150 zł moze Ci sie uda nawet znalesc cały zderzak w tej kwocie koszt malowanie zderzaka lub samej dokładki, różne sa ceny za malowanie elementów no chyba ze zostaniesz przy szarej bo nie wiem czy masz reszte dokładek pomalownych w kolor nadwozia przeróbka ukł. wydechowego zakup koncowych tłumików + robocizna 600-800 zł
Rekomendowane odpowiedzi