lola118 Opublikowano 2 Października 2015 Autor Opublikowano 2 Października 2015 Koledzy czy ktos wie gdzie zamontowana jest " pompka powietrza wtórnego " mam nadzieje ze dobrze to nazwalem ??
michcio28810 Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 w 2.6 nie ma tego ustrojstwa.na szczęście
lola118 Opublikowano 2 Października 2015 Autor Opublikowano 2 Października 2015 To co mi tak zasysa to powietrze tylko na calkiem zimnym silniku?? Przez okolo 30 sek
michcio28810 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 silnik.na ssaniu ma wyższe obroty to i więcej powietrza zasysa
lola118 Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Ssanie zssaniem lecz ten " odkurzacz" wylaczy sie prędzej niż wylaczy zssanie i spada z obr pozniej. Mam takie wrażenie jak by właśnie bylo tam cos dodatkowego. Ale jesli twierdzisz kolego ze nie ma to rozkminiam dalej ... Oto nrotki filmik https://m.youtube.com/watch?v=YqCOXK9Sh7g Edytowane 3 Października 2015 przez lola118
michcio28810 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 kolego masz stożek i dlatego tak słychać zasysanie powietrza.ja kiedyś odłączyłem puszke filtra powietrza i odpaliłem auto i dźwięk był identyczny
lola118 Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Aaa no juz wiem cos więcej ... Dzieki kolego .... Pozdro No dzis temp spadla do 3 stopni i po nocy auto nie chciało zapalić podkreślam iż auto stalo na dworze. Przy dlugim kręceniu czasem jakby chcial zatrybic ale jednak nie a nie raz zero odzewu. Nie momierzylem jeszcze ciśnienia paliwa czy ktos mógłby napisać mniej więcej jak to zmierzyć?? A jak mu troszkę "plaka" cmychnolem zapalił od strzala... Na co dzień nie używam takich ekstremalnych metod lecz to byla kwestia sprawdzenia.. Czy możliwe iż jest za slabe cisn paliwa?? Edytowane 7 Października 2015 przez lola118
michcio28810 Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 a ten czujnik temperatury to w końcu wymieniłeś?
lola118 Opublikowano 8 Października 2015 Autor Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) a ten czujnik temperatury to w końcu wymieniłeś?Czujnik temp wymienionyPrzewody WN wymienione Swiece wymienione Błędów brak temperatura z zegarów i z vag sie zgadza Właśnie wracam z garażu i okazalo sie ze 2kable WN mają przebicie widac jak iskra ucieka po silniku :/a wymieniane 2 tyg temu Edytowane 7 Października 2015 przez lola118
lola118 Opublikowano 9 Października 2015 Autor Opublikowano 9 Października 2015 Tak nowe..... Dzis wyladuje nowa pompa paliwa bo stara juz niedomagala dam znac jaki efekt
michcio28810 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 to co to za przewody,że nowe i po 2 tyg mają przebicia
lola118 Opublikowano 9 Października 2015 Autor Opublikowano 9 Października 2015 No koledzy chyba problem rozwiązany !!!!! Za slabe ciśnienie pompy paliwa dzis wyladowala nowa pompeczka i odpalil bez problemu po ok 40 godz postoju na bezn smiga ax milo wiec tylko sie napic ze szczescia ... Wasze zdrówko!!!!
Rekomendowane odpowiedzi