terus Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) Witam, z niewiadomych przyczyn doszło do zwarcia na wiązce podsufitki w moim audi a4 b6 sedan 2.0 alt. Kompletnie stopiły się kabelki przy przednim oświetleniu podsufitki. Postanowiłem z elektrykiem że wymienię całą wiązke tylko nie wiem jaki symbol ma ten mój przewód. Czy w każdym sedanie była montowana ta sama wiązka? Przeglądałem aukcje używanych wiązek to różnią się po symbolu jedną literką na końcu, wtyczki też widziałem że są jakieś różne. Prosiłbym o poradę jaką kupić i jaka będzie pasowała.używane wiązki: http://allegro.pl/listing/listing.php?order=p&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-kpr-v4-aut-1-5-0907&search_scope=category-50754&string=a4%20b6%20podsufitkimiejsce w którym doszło do zwarcia: Edytowane 15 Września 2015 przez terus
Robero321 Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Czy uważasz że wymiana wiązki pomoż bo ja sądze że malo prawdopodobne. Musi być jakaś przyczyna że wiązka się popaliła. Znajdź najpierw przyczyne i ją napraw a później wymień wiązke
Rekomendowane odpowiedzi