JanuszFanAudi Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 Witam forumowiczów!! Mam mały problem, mianowicie podczas ruszania i skręcania w lewo słychać odgłos jak bym otwierał starą skrzypiącą szafę. Dodam tylko, że zawieszenie i amortyzatory mam nowe. Amorki Kayaba, zawieszenie też jakieś lepsze. Za niedługo mam przegląd, może coś podpowiedzieć diagnoście by to sprawdził. CO to może być? Z góry dzięki za pomoc!!
Romeck Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 Przegub? Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
JanuszFanAudi Opublikowano 16 Września 2015 Autor Opublikowano 16 Września 2015 mimo wymiany kompletnej zawieszenia przedniego (wraz z łącznikami stabilizatora)? Skrzypienie powstaje jedynie podczas ruszenia, poczytałem trochę i faktycznie wygląda na przegub, skrzypienie występuje podczas powolnej jazdy z prawie maksymalnym skrętem. Jakie przegub byście polecili? Wymienić zewnętrzny, wewnętrzny? Jaka marka?
chudineze Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 Ja napisałem o gumach stabilizatora to co innego niż łączniki i wygląda to tak: Po drugie przegub nie skrzypi jak stara szafa.
Rekomendowane odpowiedzi