Kamyk Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 ktoś coś więcej wie? jak tam się dostać, kiedy to już wyczytałem, a jakieś preferowane linie lotnicze? cokolwiek w temacie? poczytam chętnie wszelakie wskazówki
soolek Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Podobno fajna, (wujo ma tam chatę - koszt jak działki rekreacyjnej poza warszawą). Lot "długi". Koszt zależy od tego, czy lecisz w terminie (im wcześniej zaczniesz szukać, tym oczywiście lepiej, czy kiedy popadnie (lasta minuta). Szukaj też w biurach podróży samych lotów, wyprzedają niesprzedane tuż przed wylotem. Moje wujostwo wylatuje tam zawsze dopiero w połowie października, bo wcześniej to pada ... Więcej nie wiem, jak na razie. Wybieram się tam, ale jeszcze nie wiem, kiedy... Ale podobno krócej niż na 2 tygodnie to nie ma sensu, żeby coś zobaczyć, chyba że ktoś lubi biegiem...
3r4 Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Kumpel tam mieszka i pracuje, ma swojego videologa https://www.facebook.com/tajlandiathaifever?fref=tsMoże na fejsie jak napiszesz to wytłumaczy co i jak
Rekomendowane odpowiedzi