SpierfolES Opublikowano 7 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 I montujemy białe od eski :-) dzięki Janusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell-gda Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Barwa bedzie biała ?Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 7 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 10 minut temu, daniell-gda napisał: Barwa bedzie biała ? Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka Narazie tak założę i wtedy sie zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell-gda Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 W liczniku jest biała dioda czy czerwona ? Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 7 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 26 minut temu, daniell-gda napisał: W liczniku jest biała dioda czy czerwona ? Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka Czerwona chyba xD nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 8 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 20 godzin temu, daniell-gda napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Fotele rs4 zakupione niestety boczkow nie dostalem spóźniłem się :-( podsufitka do odbioru jutro także dzieje się i to grubo Okazyjnie malowanie oparc foteli i relingow w piano bedzie szatan :-) Trzymajcie kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Witaj ! Ostro idziesz z modami. Efekt będzie zapewne piorunujący... Prośba o foto z postępu prac, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 poka kawałek tego fotela ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 PS. Jak z pasowaniem tego frontu Riegera? Słyszałem, że nie zawsze wychodzi idealnie.... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Ciągle czekam xD w przyszlym tygodniu wlatuja fotele wrazz hydrografika carbon dekory relingi w piano lub carbon obudowy lusterek może podsufitówka czarna jutro jadę oraz ten zderzak riegera w końcu i chyba dostanę zawału jak to wszystko na jeden rzut będzie zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Prosto z biedronki xD sam wybierałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Lajkujcie komentujcie subskrybujcie hehe. Jak uda się zrobic to wszystko co mam w glowie to kurde śmiało na procesje zamiast księdza xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) 12 minut temu, SpierfolES napisał: Lajkujcie komentujcie subskrybujcie hehe. Jak uda się zrobic to wszystko co mam w glowie to kurde śmiało na procesje zamiast księdza xD Na procesje jak procesje... Ale na pogrzeb w kondukt lepiej pomodzonego karawanu nie znajdzie Super stołki Szkoda tylko że nie z alkantarą Edytowane 21 Września 2017 przez krystian3769 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Niestety ale jeść nie woła a skoro jestem takich maniakiem to i pewnie obszyje wnetrze na jakąś konkretna kose Ale to w przyszłości xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Hehe Podoba mnie się Twoje pozytywne podejście do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Masz już założony ten nowy front ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Jeszcz nie w next tygodniu wszystko naraz az się boję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Fotele lux ,co z boczkami ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Boczkow nie dorwalem sprzedal osobno takie porabane ogłoszenie na allegro hylo ze w ostatecznosci to znalazlem ale z boczkami się spoznilem niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi