kali547 Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam kolegow.Od nedawna jestem wlascicielem A4 2000r.Mam problem z alarmem poniewaz sie nie zazbraja.Do centralnego dolaczony jest modul alarmu firmy Votex.Niestety nie mam do niego pilota.Czy mozna dobrac do tego urzadzenia jakis pilot?Z gory dzieki za pomoc.
domelq Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Da się Ale proponuję podjechać z tym do jakiegoś szpeca. Chyba, że nie obca Ci elektronika
kali547 Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Opublikowano 5 Listopada 2008 No jestem na jutro umowiony ale myslalem ze moze koledzy cos na forum podpowiedza.Mimo to dzieki[br]Dopisany: 05 Listopad 2008, 19:41_________________________________________________A z ta elektronika to roznie.Nie wiem czego sie zaczepic przy tym alarmie
domelq Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Ja się nie tykam elektryki a tym bardziej alarmów. Można nieźle sobie namieszać, daj znać co tam macher Ci doradził
kali547 Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Opublikowano 6 Listopada 2008 Ok.Dzisiaj bede cos wiedzial.Dam znac.[br]Dopisany: 06 Listopad 2008, 11:26_________________________________________________Bylem u fachowca.Stwierdzil ze moj samochod nie ma wogole alarmu fabrycznego a motol votex sluzy jedynie do zamykaniea zdalnie centralki.A to mi i tak na nic bo nie mam do tego pilota.To tyle.A moze da sie dopasowac pilota?
domelq Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Z tego co wiem to się da, ale to też czasami kosztuje. Nie lepiej kupić cały nowy alarm z otwieraniem centralnego z pilota??. Nie są to aż takie duże koszty
Rekomendowane odpowiedzi