rysuchom Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Witam.Mam problem z Bluetooth w radiu Peiying 9904, nie mogę sparować telefonu Samsung Galaxy S3.Może ktoś ma takie radio,proszę o kontakt. Czyzby nikt nie miał takiego radia,czy nikt nie chce podjąć tematu?
Tom A4 Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 http://www.peiying.pl/sites/default/files/peiying/manual/py9904/py_9904_manual_pl.pdfstrona 19
rysuchom Opublikowano 25 Września 2015 Autor Opublikowano 25 Września 2015 Witaj Tom A4, wszystko robię tak jak w instrukcji ale bez efektu, na wyswietlaczu miga że mam sparować z mobile BT, a obok napis BT ERR.
Tom A4 Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 sprawdź z innym telefonem jeśli też będzie błąd to uszkodzony bt , a jeśli się połączy to s3 ma zbyt nowy protokół, ja miałem tak ze słuchawką bt stara nie chciała sie sparować ( z innymi działa ) a z s3 nie, a nowa od strzała.
rysuchom Opublikowano 28 Września 2015 Autor Opublikowano 28 Września 2015 sprawdź z innym telefonem jeśli też będzie błąd to uszkodzony bt , a jeśli się połączy to s3 ma zbyt nowy protokół, ja miałem tak ze słuchawką bt stara nie chciała sie sparować ( z innymi działa ) a z s3 nie, a nowa od strzała. Tom, powiedz gdzie można naprawić ten BT ,czy to wogóle jest możliwe?
Rekomendowane odpowiedzi