Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B5] Rudy Sedan 1.8T by Ginek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj chciałem zaprezentować moją audi. Szukałem w takim kolorze żeby troche się wyróżniała.

Wyposażenie ma dosyć skromne jak narazie. Ma ona już założone przednie i tylne lampy poliftowe.

Plany i modyfikacje:

-Silnik 1.8 T 

- 4x el.szyby

- Przyciemnienie szyb

- Gwint 

-Konsola środkowa lift

- Oklejenie na nowo podsufitki

- Wymiana kierownicy na s-line

- Wymiana licznika na FIS

- Lakierowanie całego samochodu

- Zrobienie centralnego z pilota

- Grill cały na czarno

- Jakieś car audio

- Podłokietnik

Po Kupnie

Spoiler

g4etwfny.jpg

kk23cz6n.jpg

6rvf87cw.jpg

IMG_20170521_115935.jpg

Edytowane przez Audikomaniak

Opublikowano

weź tą rynnę z tylu spod zderzaka zmien ï włóż Oryginalny tłumik od 1.8 turbo

włóż przedni zderzaka jej od polifta od razu nabierze uroku auto

Edytowane przez chudy30

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

W końcu jest czas zeby po robić przy audi. :D

f5xm4gtl.jpg

Jakość zdjęcia nie powala ale coś widać. Na dniach poszła troche w dół zostały założone polakierowane na czarną perłe alusy.

Został też polakierowany środek lamp przednich na czarno i założony centralny zamek. W najbliższym czasie wlecą szyby w prądzie.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Co sądzicie o tych felgach beda pasowac wizualnie https://www.olx.pl/oferta/felgi-s-line-18-5x112-5x100-touran-passat-golf-audi-CID5-IDhTKAt.html#fb0de73567   . Bo chce załozyc jakies 18 ale nie moge sie zdecydowac jakie 

Opublikowano
15 minut temu, Audikomaniak napisał:

Co sądzicie o tych felgach beda pasowac wizualnie https://www.olx.pl/oferta/felgi-s-line-18-5x112-5x100-touran-passat-golf-audi-CID5-IDhTKAt.html#fb0de73567   . Bo chce załozyc jakies 18 ale nie moge sie zdecydowac jakie 

Te felgi niestety sobie odpuść. Moim skromnym zdaniem są o wiele gorsze niż te, co masz obecnie. :)

A co do autka to działaj dalej z chęcią popatrzę na rozwój. Wrzuć może jakieś fotki od środka, a i fotki z zewnątrz przydałoby się poprawić jakimś lepszym sprzętem, ale na razie pogoda nie sprzyja fotografom.

Opublikowano
  • Autor

Świerze zdjecia bedą na dniach jak bedzie troche czasu . Otatnio wlecialy tez nowe boczki z polifta i przy okazji elektryka na przód. Licznik z pełnym fisem i kierownica od eski czeka na obszycie i założenie. Przy okazji został zakupiony nowy gwint MTS może nie jakiś rewelacyjny ale narazie wystarczy. Został też kupiony swap na 1.8T obecnie silnik jest rozebrany na częsci pierwsze i pomału robie kompletny remont.

Opublikowano
8 godzin temu, ppatryk napisał:

Te felgi niestety sobie odpuść. Moim skromnym zdaniem są o wiele gorsze niż te, co masz obecnie.

Też tak sądzę, ale felgi to kwestia gustu...

Opublikowano
  • Autor

A może macie jakieś propozycje co do felg poszukuje 18 najlepiej czarny polysk.

Opublikowano

Wszystko zależy od budżetu ale warto obserwować dział sprzedam felgi ;)

Opublikowano

czarne felgi moim zdaniem gubią się z oponą :) może zamiast czarnego przemyślisz grafit ? :)

Opublikowano

jw czarny gubi rozmiar

Opublikowano

Widzę, że ostro działasz z modami. Oby tak dalej. A co do felg to mogę Ci sprzedać moje czarne 18" :)

anzio1.jpg

Opublikowano
  • Autor

Właśnie szukam takich z takiego wzoru bo one najbardziej do mnie przemawiają ?Pw

Opublikowano
  • Autor

Pogoda dzisiaj pozwoliła na male mycie. Może z wierzchu wizualnie nie jest piękna ale zacząłem od srodka i serca samochodu. Na dniach zostanie zamontowana konsola środkową z polifta. Lakierowanie zostawiam na sam koniec. Na zimę tez ja podnioslem żeby zderzaka gdzieś nie zostawić. 

IMG_20170126_150505.jpg

Opublikowano

na tych stalówkach wygląda identycznie jak moja rudzinka :kox:

powodzenia w modach! :hi:

Opublikowano
  • Autor

Na dzień dzisiejszy audiczka czeka na wiosne i pierwsze dni ciepła. Narazie są szykowane i zbierane części zeby tylko jak bedzie ciepło było mozna troche przy niej czasu spedzic. Gwint leży i czeka przy okazji została kupiona też konsola z polifta, zderzak z polifta po przejsciach i zamówiony został nowy materiał na podsufitke (czarny) bo obecny cały sie odkleił.

IMG_20161223_003617.jpg

7326298_IMG_20170205_155041.jpg

Edytowane przez Audikomaniak

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Po dłuższym czasie doczekałem się w końcu zmiany silnika zostało wsadzone 1.8 t narazie seryjne 150 km z czasem zamierzam zrobić 200 z hakiem. Zostało zmienione alu ponieważ tamte co miałem okazało się że były po sporych przejściach. Nie posiadam zdjęć ale została zamontowana tez konsola środkowa z polifta, czarna podsufitka, siedzenia z polifta i podłokietnik . Na zdjęciu widać ze tył lekko niżej siedzi bo narazie miałem czas żeby na tył tylko założyć gwint a przód musi kilka dni poczekać.  

image1492189390893.jpg

image1492712929731.jpg

image1495383178970.jpg

IMG_20170521_115935.jpg

Opublikowano
Dnia 21.05.2017 o 23:07, Audikomaniak napisał:

Po dłuższym czasie doczekałem się w końcu zmiany silnika zostało wsadzone 1.8 t narazie seryjne 150 km z czasem zamierzam zrobić 200 z hakiem. Zostało zmienione alu ponieważ tamte co miałem okazało się że były po sporych przejściach. Nie posiadam zdjęć ale została zamontowana tez konsola środkowa z polifta, czarna podsufitka, siedzenia z polifta i podłokietnik . Na zdjęciu widać ze tył lekko niżej siedzi bo narazie miałem czas żeby na tył tylko założyć gwint a przód musi kilka dni poczekać.  

image1492189390893.jpg

image1492712929731.jpg

image1495383178970.jpg

IMG_20170521_115935.jpg

felga 17 czy 18 ?

Opublikowano
  • Autor

W tym roku 17 może w następnym roku pomyśli się nad czymś innym