tomasz102 Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Witam, Kawałek chromu odpadł mi na przycisku hamulca ręcznego. Z tego co udało mi się dowiedzieć to najtaniej będzie wymienić ten element. Ktoś wie jak zdemontować ten przycisk ręcznego ?
Gac3k Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Mam to samo pytanie. Nie udało mi się tego wymienić jest pozaginane i chyba na wcisk. Wcześniej ściagamy rączkę ręcznego i mamy przycisk na wierzchu. Edytowane 18 Października 2015 przez Gac3k
Kuba1720 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Mam ten sam problem, gdzie dostane taki przycisk ?
Andrzej07 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Mam ten sam problem, gdzie dostane taki przycisk ? W dziale sprzedam widziałem dzisiaj lub wczoraj:)Sorry ale nie odczytałam ze do b5 ja widziałem do b6/7 Pozdrawiam Andrzej Edytowane 26 Grudnia 2015 przez Andrzej07
Stich Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Mam ten sam problem, gdzie dostane taki przycisk ? Co ma to wspólnego z auto detailingiem? Dajcie ten temat do technicznego, na pewno szybciejh bedzie odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi