longline Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Witam! Ostatnio zauważyłem, że podczas deszczu zbiera mi sie woda w bagażniku i nie mogę znaleźć przyczyny. Miał ktoś podobny problem? Z góry dzieki za odp!
Kolo91 Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 sprawdź tylne lampy, u mnie przeciekały uszczelki
Kazek 1.9 Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Jak powyżej lampy do sprawdzenia uszczelki puszczają , w poprzedniej a4 tak miałem to centralny mi zalało
longline Opublikowano 27 Września 2015 Autor Opublikowano 27 Września 2015 Takie uszczelki to bez problemu dostane w sklepie motoryzacyjnym?
buka1207 Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 z uszczelkami to ciężko,ale pod kołem zapasowym masz korek spustowy jbc
longline Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 z uszczelkami to ciężko,ale pod kołem zapasowym masz korek spustowy jbc Heh aż takich ilości wody to nie ma To chyba nie przez lampy dostaje sie woda sprawdzałem i tam wszedzie jest sucho a na macie w bagażniku jest woda...
Rekomendowane odpowiedzi