slepy Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Ja się renomami nie martwię. Kupuję co mi się podoba pomyślimy nad tymi lampami, jakbyście coś organizowali to dajcie znać, może się zdecyduje, narazie zbieram części do sprysków i halogenów
Skyliner89 Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Ja też bym je kupił :> . Wyglądają i świecą cudownie :> .
slepy Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Ja też bym je kupił :> . Wyglądają i świecą cudownie :> . nie widziałem ich jeszcze na żywo, wtedy można ocenić dopiero
Dibo Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Ja się renomami nie martwię. Kupuję co mi się podoba pomyślimy nad tymi lampami, jakbyście coś organizowali to dajcie znać, może się zdecyduje, narazie zbieram części do sprysków i halogenów Spokojnie Ja też mam jeszcze kilka ważniejszych rzeczy do wyrezania. Póki co z lamp które mam jestem zadowolony. Jak będzie jakaś okazja na te lampy w dobrych pieniądzach to będziemy myśleć. Narazie nie ma sensu.
Rekomendowane odpowiedzi