Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] tuning vagim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jest możliwy drobne zwiększenie mocy vagiem? pytam ponieważ ostatnio znalazłem interfejs na allegro i gośc dołancza instrukcje jak za pomocą vaga przeprowadzic drobny tuning.

Opublikowano

:laghing2:

Nie wierz takim czarodziejom :wink4:

"Dobrego Tuningu" to raczej nie tym sposobem ..i sprawdz ..bo kod Twojego silnika to raczej AFN ..a nie AVG ;)

Opublikowano

co to znaczy wcześniej załanczała??

Opublikowano

Zadałem pytanie bo podobno da się zmienic ustawienia żeby turbina się wcześniej załanczała.

...to zalezy od tego,co gosciu ma na mysli pod pojeciem''drobny tuning'' :wink4:

Opublikowano

Zadałem pytanie bo podobno da się zmienic ustawienia żeby turbina się wcześniej załanczała.

ciekawe jak chcesz to zrobić skoro jest ona "załanczana" spalinami :wink4:

Opublikowano

jesli byloby to mozliwe-kazdy z uzytkownikow,ktory posiada VAGA-juz by to zrobil :naughty:

Opublikowano

ciekawe jak chcesz to zrobić skoro jest ona "załączana" spalinami :wink4:

a VAG-em sobie zmieni,że będzie się załączała z radia :kox:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

może jakąś ukrytą kombinacją klawiszy :decayed: Taki "NOS" :polew:

Opublikowano

marwin-takie cos nie istnieje...Poziek,zakoncz to -prosba.... :wink4:

Opublikowano

o ile się nie mylę, to podniesienie dawki paliwa VAGiem właśnie, powoduje lekki przyrost mocy, ale może "zarazić" samochód dymieniem :>

Opublikowano

o ile się nie mylę, to podniesienie dawki paliwa VAGiem właśnie, powoduje lekki przyrost mocy, ale może "zarazić" samochód dymieniem :>

tylko,trzeba jeszcze jakos zwiekszyc cisnienie,a tego Vagiem nie zrobisz... :wink4:
Opublikowano

tylko,trzeba jeszcze jakos zwiekszyc cisnienie,a tego Vagiem nie zrobisz... :wink4:

miałem na myśli samochód po "delikatnych" modach :tongue4:

Opublikowano

miałem na myśli samochód po "delikatnych" modach :tongue4:

...takie cos to daje chip z allegro i jazda na ssaniu caly czas,autem szarpie i nic wiecej-probowalem :wink4:

Opublikowano

Ten śmieszny temacik tez kończymy :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...