marwin Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Witam czy jest możliwy drobne zwiększenie mocy vagiem? pytam ponieważ ostatnio znalazłem interfejs na allegro i gośc dołancza instrukcje jak za pomocą vaga przeprowadzic drobny tuning.
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 :laghing2: Nie wierz takim czarodziejom "Dobrego Tuningu" to raczej nie tym sposobem ..i sprawdz ..bo kod Twojego silnika to raczej AFN ..a nie AVG
marwin Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Opublikowano 6 Listopada 2008 Zadałem pytanie bo podobno da się zmienic ustawienia żeby turbina się wcześniej załanczała.
marcin j Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 co to znaczy wcześniej załanczała??
domjenick Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zadałem pytanie bo podobno da się zmienic ustawienia żeby turbina się wcześniej załanczała. ...to zalezy od tego,co gosciu ma na mysli pod pojeciem''drobny tuning''
OLO_GDA Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 DROBNY tuning to taki ktory spowoduje rozsypke silnikia w DROBNY pył
sokolnh Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zadałem pytanie bo podobno da się zmienic ustawienia żeby turbina się wcześniej załanczała. ciekawe jak chcesz to zrobić skoro jest ona "załanczana" spalinami
domjenick Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 jesli byloby to mozliwe-kazdy z uzytkownikow,ktory posiada VAGA-juz by to zrobil
Tomeks Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 ciekawe jak chcesz to zrobić skoro jest ona "załączana" spalinami a VAG-em sobie zmieni,że będzie się załączała z radia :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 może jakąś ukrytą kombinacją klawiszy Taki "NOS"
domjenick Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 marwin-takie cos nie istnieje...Poziek,zakoncz to -prosba....
skalarx Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 o ile się nie mylę, to podniesienie dawki paliwa VAGiem właśnie, powoduje lekki przyrost mocy, ale może "zarazić" samochód dymieniem :>
domjenick Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 o ile się nie mylę, to podniesienie dawki paliwa VAGiem właśnie, powoduje lekki przyrost mocy, ale może "zarazić" samochód dymieniem :> tylko,trzeba jeszcze jakos zwiekszyc cisnienie,a tego Vagiem nie zrobisz...
skalarx Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 tylko,trzeba jeszcze jakos zwiekszyc cisnienie,a tego Vagiem nie zrobisz... miałem na myśli samochód po "delikatnych" modach
domjenick Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 miałem na myśli samochód po "delikatnych" modach ...takie cos to daje chip z allegro i jazda na ssaniu caly czas,autem szarpie i nic wiecej-probowalem
poziek Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Ten śmieszny temacik tez kończymy
Rekomendowane odpowiedzi