easymoonrider Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Cześć. Potrzebuję odkurzacza do auta. Nie chodzi mi o pranie. Ma to być tani odkurzacz do wciągania kurzu i piasku. Co sądzicie o karcher mv 3?
bebe_19 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Witam Kupiłem ten odkurzacz podczas remontu domu. Odkurzam nim gips po szlifowaniu, popiół z komina, trociny itd. Mam go około trzech miesięcy, a ciągle pracuje w ekstremalnych warunkach Za taką kasę mogę go polecić
szakal222 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 To poczekaj jeszcze troche i zacznie wyc dobilem taki na zacieraczce do gipsu
szakal222 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Do normalnego uzytkowania polecam jak najbardziej na budowe na dluzsza mete nie
Deko Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Posiadam ten model i jak najbardziej polecam do odkurzania auto oraz posprzątania po małym remoncie w domu jest wystarczający. Jedynie zwróć uwagę na osprzęt, w standardzie dużo tego nie ma. Do odkurzania auta pewnie przyda Ci się coś więc niż standard ... Przykłady dodatkowego osprzętu na dole strony... http://www.karcher.pl/pl/Produkty/Home__Garden/Odkurzacze/Odkurzacze_uniwersalne/Modele_odkurzaczy_MV/16298010.htm Niektóre w cenie odkurzacza ... Edytowane 5 Października 2015 przez Deko
easymoonrider Opublikowano 31 Października 2015 Autor Opublikowano 31 Października 2015 Kupiłem. Jestem po pierwszym odkurzaniu. Jest całkiem spoko jak za taką kasę.
Rekomendowane odpowiedzi