domek92 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Witam Nadszedł czas na pochwalenie się swoją furmanką, trochę już ją posiadam, lecz chciałem się pochwalić po wykonaniu kilku modów podpatrzonych od Was koledzy. Na początku o samym aucie: Audik z 2011r modelowo 2012 Kolor: Glacier White Silnik: 2.0 TDI CJCB - ponad przeciętna moc 136KM Pakiet SPORT PLUS -> mody na S-LINE Wyposażenie: - bi-xenon - ledy tył - navi 3G 2xSD - Bang&Olufsen - czujnik zmierzchu/deszczu - skórki ciemniejsza czerwień - grzane stołki - tempomat Chwile po kupnie, wymieniony pakiet startowy w postaci: - kompletnego sprzęgła z dwumasą - rorządu - kompletu tarcz i klocków hamulcowych Mody zrealizowane: - licznik A5 look (dzięki mumen) - nakładki S-LINE zewnętrzne i wewnętrzne - chrom wokół świateł przeciwmgielnych z A5 - grill pomalowany na czarno - tylny dyfuzor od artur2910 pomalowany na czarno (dzięki wielkie za niego) - ramka wokół zegarów A5 pomalowane w BLACK PIANO - kiera S-LINE ( jakby coś mam do obchnięcia kiere sport z mutli) - polskie menu z polskim lektorem i najnowsze mapki - oświetlenie wnętrza LED - żarówki w przeciwmgielne LED - podświetlanie tablicy LED Mody w planach: - wgranie wirusa - zderzak przód SLINE lub S4 - marzenie kiera z lifta SLINE ścięta - może jakieś 19" ROTOR lub BBS SPEEDLINE w ciemnej tonacji Każde sugestie mile widziane Fotki (dodam jutro lepszej jakości jak będe miał chwile czasu porobić) : Edytowane 10 Października 2015 przez domek92
ChiPis Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Gratuluje furki Powodzenia w modzeniu i bezawaryjności
Rudix Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 pozazdrościć furki, widziałem ją i w realu robi jeszcze większe wrażenie, wrzucaj foty środka jest mega bezawaryjności
Rekomendowane odpowiedzi