marbol94 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Witam, nawiązując do tytułu tematu, ostatnio spóźniłem się do pracy. Na szybcika podjechałem na parking zgasiłem silnik, a zapomniałem o wyłączeniu świateł.. na koniec zmiany wchodzę do auta, które oczywiście na kluczyk nie chciało się otworzyć, odpalam silnik i du*a.. znajomy mnie podładował itd i zauważyłem że od tamtego czasu radio nie działa. Kod znalazłem, ale nawet nie mogę go wklepać bo lampeczka od radyjka nie działa, a jak próbuje włączyć to radio w ogóle nie reaguje :/ Wie ktoś co jest nie tak? Radio to audi concert 2. Pozdro.
jacek70 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Bezpieczniki sprawdzałeś? To po pierwsze a drugie to pewnie nie działa Ci Piszczek w liczniku bo gdyby działał to światła byś wyłączył.
marbol94 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Opublikowano 11 Października 2015 Bezpieczniki sprawdzałeś? To po pierwsze a drugie to pewnie nie działa Ci Piszczek w liczniku bo gdyby działał to światła byś wyłączył. No właśnie nie działa, muszę posprawdzać bezpieczniki. Dzięki, pozdro.
jacek70 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Odnośnie brzęczka to masz do wymiany głośniczek w liczniku.
marbol94 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Opublikowano 11 Października 2015 Ok dzięki za pomoc
iskras53 Opublikowano 24 Listopada 2018 Opublikowano 24 Listopada 2018 Witam wszystkich. Proszę o pomoc, Sytuacja taka sama zostawiłem na światłach, akumulator padł, odpaliłem z przewodów i radio przestało działać, ale bezpieczniki dobre, co sprawdzać dalej??
Kewlarek36 Opublikowano 12 Marca 2021 Opublikowano 12 Marca 2021 Witam wracam do tematu mam identyczny problem.Jakie było wasze rozwiązanie że radio nie działało?Byłbym wdzięczny za odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi