Pro100 Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Witam. Chciałem wam przedstawić mój projekt mianowicie VW Golf mk3 .:R32 Golfa kupiłem 22.12.2009 w Tczewie, po sprzedaży mojego poprzedniego Golfa również mk3 1.4 MODEL: Mk3 GTI SILNIK: 2.0 2e / 2.0 16V 9a / .:R32 MOC: 115ps / 136ps / 241ps MODY POD MASKĄ: Wpakowane 3.2 V6 .:R32, regulator ciśnienia paliwa, usunięty akumulator, rozpórka ZAWIESZENIE: Gwintowane MTS UKŁAD HAMULCOWY: Seria z GTI UKŁAD WYDECHOWY: Początek 2x55mm później 70mm z tłumikami od MGmotorsport. KOŁA: Były BBS z XX Jahre, RH ZW1 8j 17 z oponkami 205/40 obecnie Speedline Mistral 17 x 8j NADWOZIE: Pakiet USA (klapa, zderzak przód i tył) + pakiet GTI + Vento front WNĘTRZE: Oryginalne z GTI Edition + dołożony wskaźnik ciśnienia oleju / Całe oryginalne Colour Concept black edition. WYPOSAŻENIE: - ABS z mk4 - Komputer pokładowy MFA - EDS - Climatronic - 4x elektryczne szyby - Elektryczne i podgrzewane lusterka - 2x airbag - Wspomaganie kierownicy - Elektryczny szyberdach - Grzane spryskiwacze - Fotele RECARO grzane z regulacją góra dół 2 obydwu fotalech - Regulowana kolumna kierownicza - Trzecie światło stopu - Zielone szyb - Halogeny przeciwmgłowe - Elektryczna regulacja świateł - Elektryczne regulacja podświetlenia kokpitu ZMIANY PRZEPROWADZONE: Ogólnie było wiele koncepcji na golfa, początkowo miał boć to tani dupowóz, ale szybko przerodziło się w pasję Początkowo silnik 2.0 2e z LPG (obrócona panewka) swap na 2.0 16V 9a o którym wolał bym zapomnieć, no i w końcu swap dzięki The BiSHoP i FRANEK na .:R32, przy okazji auto zostało wzbogacone w 4x elektryczne szyby, EDS, ABS z mk4. Z zewnątrz auto wzbogaciło się o pakiet USA i vento front, w środku zaszły też dość spore zmiany zwykłe kubły z GTI zastąpiły kubły z grzaniem z wersji GTIedition, wpadł też climatronic. Układ wydechowy został zastąpiony wydechem z kwasówki na początku 2x55mm później 70mm z dwoma tłumikami od MGmotorsport. Zaklepane nadkola. PLANY: Planów jest całe mnóstwo, czas pokaże które się zrealizuje. Z takich aktualniejszych to ogarnąć pod maską mam namyśli kosmetykę (wstawić puszkę filtra, pomalować kolektor, jakoś fajnie wszystko poprzekładać), polakierować autko. Zaraz po zakupie autko prezentowało się tak: Chwile później nastąpiła zmiana oświetlenia: Znów zmiana oświetlenia i założone nowe koła: Zawsze chciałem mieć te koło no i miałem przy okazji również wpadły projektory : Przy okazji małej stłuczki postanowiłem wstawić vento front: I w końcu nadszedł ten dzień!: Szpiegowskie foto kilka dni później : Małe zakupy: Po drodze na pewno było więcej modów tych gorszych i tych lepszych jednak nie sposób je wszystkie opisać. Sezon 2013 golf wyglądał tak: Golf w takim setupie odwiedził Vag Weekend i udało się przywieźć statuetkę: 03.07.2013 Golf został wyposażony w oryginalne Recaro w czarnej skórze z wersji ColorConcept, dodatkowo zamontowane zagłówki z tyłu. Na sezon 2015 złożyło się sporo zmian na pierwszy rzut oka mało widocznych:- rozpórka przednia oraz tylna od bensona- koła speedline mistral 17'' 8j na nich hankooki 195/40/17- czarne słupki z wersji colour concept- czarne podświetlane daszki - czarna podsufitka- tylne lampy home made- halogeny zkw black- skórzana kierownica z wersji usa- kolektor ssący audi tt :cfaniak: Edytowane 12 Października 2015 przez Pro100
Saylar Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Ładny golfik, zazdroszczę Ci silnika
jedrekx Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 niejednego by ten Golf zdziwił na światłach
Pro100 Opublikowano 13 Października 2015 Autor Opublikowano 13 Października 2015 Dzięki Kilku się zdziwiło to fakt Brzmienie: Niestety nic ciekawszego na chwilę obecną nie mam.
kivlov Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Kurcze chetnie bym sie pobawił w takie mody, gdyby nie budowa domu
jacek70 Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Fajny Golfik☺ . Stare dzieje się przypomniały.
Pro100 Opublikowano 15 Października 2015 Autor Opublikowano 15 Października 2015 Kurcze chetnie bym sie pobawił w takie mody, gdyby nie budowa domu Ja zacząłem zabawę przed budową / zakupem w zasadzie niedługo muszę podjąć decyzję. Ja natomiast zazdroszczę Ci budowy domu Fajny Golfik☺ . Stare dzieje się przypomniały. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi