TOM22 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 witam chcę kupić zespolone lampy ,byłem w sklepie oglądałem i klops niema na nich oznaczenia D2S, i tu pytanie czy mogę do nich w przyszłości wsadzić xsenon czy szukać innych, jak inne to gdzie kupie w okolicach Wrocławia
Wąski Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Ale oryginał ? zawsze możesz zamontować do każdego reflektora Hidy. reflektory równią się tylko soczewką poczytaj [br]Dopisany: 07 Listopad 2008, 23:34_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_xenony_w_reflektorach_zespolonych_po_ii_lifcie_montaz_zarowek_i_przetwornic-t16972.0.html
!Tommy Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 fajnbie jakby bylo oznaczenie d2s. w razie czego jak policja sie przyczepi to latwiej wybrnąć. ale jak niema to hid'a i tak mozesz wsadzic do soczewki
TOM22 Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Opublikowano 10 Listopada 2008 lampy juz kupione :> depo zespolone poliftowe i napis d2s jest dzięki za odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi