Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Prosze doradźcie jakie alumki do A4 B5

Ktore felgi wybrac ?

1. 1. Ktore felgi wybrac ?

• Felga nr 1
    • Felga nr 2
    • Felga nr 3
    • Felga nr 4
    • Felga nr 5
    • Felga nr 6
      0
    • Felga nr 7
    • Felga nr 8

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Nosze sie z zamiarem zakupu nowych felg aluminiowych 16'' do mojego autka, ale nie do końca wiem jakie kupić tak żeby spasowały idealnie i aby autko sie fajnie prezentowało. W gre wchodzą tylko i wyłącznie felgi 5 ramienne, zeby wiecej odkrywaly niz zaslanialy optycznie robily wrazenie dużych, bo niektore to wygladają jakby wazyly tone i wydają się strasznie maleńkie. Oto kilka fotek felg nad którymi bym sie zastanowił (nie sugerujcie sie ze na 4 śruby itp bo chodzi tylko o kształt) prosze oceńcie które lepsze, a jeśli macie namiary na jakąś firme czy sklep sprzedający felgi w przystępnych cenach to prosze o namiary.

FELGA 1

FELGA 2

FELGA 3

FELGA 4

FELGA 5

FELGA 6

FELGA 7

FELGA 8

FELGA 9

Opublikowano

frag1 i drag 1 mi sie podobaja

Opublikowano

Bierz DRAG RACING 1 z tym ze to beda 17 :wink:

Opublikowano
CENTRON

takie same ma wojtas-audi , dzwonilem do tej firmy ale nie mają i raczej nie bedą juz ich mieć, a najbardziej mi sie podobają

Dobrze, przynajmniej unikatowe sa :lol: Nawet moja A4 tam w ich fotkach jest :cool:

A co do felg to juz Ci pisalem DRAG RACING 1 - Ale bier w 17 :bicz: :twisted:

Opublikowano

Tania miękka włoszczyzna... dołóż trochę kasy i kup coś porządnego - np BBS :twisted:

Opublikowano
Tania miękka włoszczyzna

Na moje ktore kupilem tez pisali ze Miekkie i co ?? Lipa bo sa bardzo twarde, na Wroclaw nie do zdarcia !! :cool:

Opublikowano
bo sa bardzo twarde

A jak to sprwdziłeś? I w jakim rozmiarze masz felgi?

Opublikowano
A jak to sprwdziłeś? I w jakim rozmiarze masz felgi?

No pisali, ze bede co chwile prostowal itd .... A tu nic a nic, nie raz wpadlem w dziure i nic ... Rozmiar felgi 8 x 17 :wink:

Opublikowano
  • Autor

hmm... moze i macie racje bo na polskich drogach idzie zajechac nawet tytanowe felgi, ale mnie sie one mają podobac, nie zalezy mi na marce i dekielku np BBS a zeby miec markowe w takim ksztalcie jak ja chce to musialbym sypnąc minimum 500 za sztuke a na takie imprezy to mnie nie stac... znajomi mają felgi nie markowe i nikomu nic sie nie krzywi, a jesli cos nie teges to bede sie martwil poźniej :wink:

Opublikowano
Rozmiar felgi 8 x 17

Eee no to z balonami ;-) Myślałem, że kolega chce założyć większe felgi.

nie zalezy mi na marce i dekielku np BBS

Nie ma znaczenia jaki dekielek będzie miała Twoja felga. Ważne, żebyś był zadowolony z wykonania, trwałości i ciężaru. Jest mnóstwo felg aluminiowych, które mimo nazwy są cięższe od ołowianych... Podałem akurat przykład felgi BBS, ale to sprawdzony i doświadczony producent, na którego felgach jeżdżą nawet bolidy F1.

Rozmawiamy o kołach, czyli o jednym z najważniejszych elementów bezpieczeństwa. Ja rozpędzając się do prędkości 200 km/h myślę w tej chwili o wszystkim, ale nie o kołach - ich jestem pewien.

Opublikowano

Wg mnie to takie fele do A4 nie pasują. Dzisiaj do swojej zamówiłem

f.jpg

Chyba podobająmi sie bardziej szprychowane. Ale to kwestia gustu!

A najbardziej mi sie podobają toora 1

:wink:

Opublikowano
  • Autor

przeszukiwałem internet w poszukiwaniu jakichś fajnych nowych felg w miarę przystępnej cenie, no i się kuffa doszukałem :rolleyes::question:

znalazłem stronke na której jest dużo nowych felg w całkiem atrakcyjnej cenie no i jest problem, sa takie zajefajne ze jak nigdy nie brałem pod uwagę innych niż 5 ramienne to teraz już mi się nawet szprychowe zaczynają podobać :wink::rotfl:

Za wielki wybór... Wypowiedzcie się co o nich sadzicie (tylko nie o tym ze nie firmowe, lecz które lepiej pasują do A4) a może admin zrobiłby ankiete ?? <prosi> :rolleyes:

FELGA 1

FELGA 2

FELGA 3

FELGA 4

FELGA 5

FELGA 6

FELGA 7

FELGA 8

FELGA 9

Oczywiście wszystkie są nowe i 16" nad 17" sie jeszcze zastanowie ale, zalezy mi na komforcie i szkoda zawieszenia na polskich dziurach...

[ Dodano: 08-02-2007, 12:03 ]

Dzisiaj do swojej zamówiłem

Pochwal sie gdzie zamówiłeś :question:

Opublikowano

Zawieszenie wytrzymuje ok na 17, komfort tez jest, a co do felg to tak :

1 sa ladne !! 2 odpadają , 3 odpadają, 4 sa fajne, 5 fajne, 6 mogly by byc gdyby nie ten znaczek mercedes :biggrin: 7 fajne, 8 odpadają i 9 odpadają

To takie moje zdanie :lol:

Opublikowano

Ja bym widział oryginalnego Avusa 2 z S4:

DCP_2337.JPG

s4-1g.jpg

Ewentualnie coś typu te RH:

164544521_2

Opublikowano
  • Autor
1 sa ladne !! 2 odpadają , 3 odpadają, 4 sa fajne, 5 fajne, 6 mogly by byc gdyby nie ten znaczek mercedes :biggrin: 7 fajne, 8 odpadają i 9 odpadają

hehe dzieki za opinie... no właśnie wiekszość z nich jest fajna, a ja cholera jak baba sie zdecydowac nie umiem... hmm gdyby te felgi ktore pokazuje szło wrzucić do przymierzalni to wybor bylby prostrzy, bo tak wygladają swietnie, a na aucie mogą wyglądać blee :rolleyes::evil:

Opublikowano

dla mnie nr. 1 best

Opublikowano

Bierz 4 albo 7 ale tylko pod warunkiem ze bedzie to 17 :wink:

Opublikowano
Bierz 4 albo 7 ale tylko pod warunkiem ze bedzie to 17 :wink:

Właśnie!

tylko 17 mniejszych nie bierz bo będziesz żałował napisz jakiego koloru jest autko bo nie do wszystkich kolorów pasują te same felgi.

Opublikowano
  • Autor

to moje autko a kolorek mam taki

b437bcdc8bd9d1d2m.jpg

1be46b0a0e6ce777m.jpg

Opublikowano
to moje autko a kolorek mam taki

4 beda pasowac idealnie :wink: