Tarrou Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Witam mam pały problem z kontrolką paliwa, a mianowicie wczoraj wieczorem oświeciła mi sie kontrolka paliwa (tz. żyd). Zatankowałem na stacji ponad 40l paliwa, a kontrolka dalej świeci mimo że wskaźnik pkazuje ponad połowę zbiornika. Jak pozbyć się tej nerwującej kontrolki? Z góry dziękuję za odpowiedz i przepraszam jeżeli temet już się pojawił. Pozdrawiam Tarrou
marcin_franz Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Uzupełnij profil. Jakie auto, jaki silnik, który rok! A co do problemu, to jaki masz licznik jaeger czy vdo, pełny fis czy pół fis?
Tarrou Opublikowano 18 Października 2015 Autor Opublikowano 18 Października 2015 Bardzo przepraszam już wszystko uzupełnilem w profilu, a co do licznika to mam pól fis.
marcin_franz Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Pół fis w 98 roku? Możesz wstawić jego zdjęcie?
Tarrou Opublikowano 18 Października 2015 Autor Opublikowano 18 Października 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/296609-zmiana-licznika-zegarow-na-vdo/ poglądowe zdjęci taki licznik posiadam
marcin_franz Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 O to nawet pół fisa nie masz. Nie znam się na tym liczniku więc nie pomogę.
Tarrou Opublikowano 19 Października 2015 Autor Opublikowano 19 Października 2015 Ok dzięki wielkie. Może ktoś inny pomoże? Ok dzięki wielkie. Może ktoś inny pomoże?
Kolo91 Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Wyczyść płytkę pływaka. Ja miałem odwrotnie, nie świeciła się nawet jak nie było paliwa
Tarrou Opublikowano 21 Października 2015 Autor Opublikowano 21 Października 2015 OK zobaczę może coś pomoże Temat do zamkniécia. Nim zacząłem cokolwiek robić kontrolka sama zgasła po tym jak wskaźnik troche opadl. Także narazie wszystko ok. Dzięki za pomoc.
Zimny Chirurg 2 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Wyczyść płytkę pływaka. Ja miałem odwrotnie, nie świeciła się nawet jak nie było paliwa Dokładnie Mialem to samo. po czyszczeniu jak nowy. Pieknie dziala.
Rekomendowane odpowiedzi