Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Problem z otwieraniem z pilota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem że w niedawnym czasie zakupilem auto i w zestawie byl jeden kluczyk.

Rocznik auta 95.

Problem polega na tym ze centralny zamek nie zamyka i nie otwiera z pilota..

Włożyłem do pilota baterie i oczywiście pilot wysyła sygnał ale nie wiem co zdziałać żeby ten pilot działał..

Mam nadzieje że ktoś konstruktywnie pomoże.. :)

Opublikowano

Musisz go zakodować jest o tym temat w warsztacie. Jaki masz numer pompki?

Opublikowano

Musisz go zakodować jest o tym temat w warsztacie. Jaki masz numer pompki?

No właśnie wszędzie moge znaleźć tylko jak doprogramować drugi kluczyk i nie wiem gdzie znaleźć o tym info.. A nr pompki jutro sprawdze.:)

Opublikowano

W roczniku 95 nie było oryginalnie centralnego z pilota, centralny był ale z kluczyka. Masz oddzielny pilot czy przyciski w kluczyku.

Opublikowano

W roczniku 95 nie było oryginalnie centralnego z pilota, centralny był ale z kluczyka. Masz oddzielny pilot czy przyciski w kluczyku.

Przycisk na kluczyku..nie mam pilota..

Opublikowano (edytowane)

Sam miałem 1z a dodatkowo w ok 5 sztukach dokladalem pilota do centralnego i jakoś nigdy nie trafiłem zeby w tym roczniku był oryginalny fabryczny centralny z pilota.

Aby sprawdzić czy modół wogóle widzi kluczyk trzeba wejść w modół komfortu 46 następnie grupa 07, w pierwszym okienku przy naciskaniu sprawnego zaadaptowanego pilota bedzie pokazywało sie 1,2 lub 3 w okienku 3 bedzie pokazywało sie x000 gdzie x to ilość przypisanych pilotów.

Sprawdz to i daj znać co pokazuje sie u ciebie ale według tego co mi sie wydaje w tym roczniku ten kanał bedzie niedostepny ale moge sie mylić.

Edytowane przez lukaszooo