adams95 Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Witam. Od jakichś 2 tygodni powtarza mi się ten sam problem w audi a4 z 1999 roku. Gdy włączę prawy kierunkowskaz wydaje on szybszy dźwięk migania, ale światło na zewnątrz nie miga. Nie mam tak zawsze, czasami cały dzień mogę jeździć i ani razu się to nie pojawi. Innego dnia cały czas się tak dzieje. Po włączeniu świateł awaryjnych oba kierunkowskazy mrygają, więc żarówka nie jest spalona. Pierwsze co mi przyszło do głowy to wymiana przerywacza, ale postanowiłem założyć temat, może ktoś się spotkał z taką awaria. Pozdrawiam
Pawel_a4b6avf Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Jak masz ten "szybszy dźwięk" to który kierunek Ci nie działa? Cała strona czy jeden określony?Jeśli jeden to sprawdź styki w oprawkach, miałem podobnie.Raz kierunek był a raz go nie było. Może gdzieś dostała się woda i stąd problem.Podoginaj styki i będzie ok
adams95 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Opublikowano 19 Października 2015 Jak masz ten "szybszy dźwięk" to który kierunek Ci nie działa? Cała strona czy jeden określony? Jeśli jeden to sprawdź styki w oprawkach, miałem podobnie. Raz kierunek był a raz go nie było. Może gdzieś dostała się woda i stąd problem. Podoginaj styki i będzie ok Nie działa cała prawa strona z przodu i z tyłu. Mam tak jak piszesz, raz działa raz nie. Miałbyś podesłać jakieś zdjęcie tych styków, bo nie bardzo wiem jak to wygląda, i jak się do nich dostać.
kaczaza5 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Jak nie działa cała strona to wina leży w przerywaczu. Nie wiem jak w lifcie ja mam 95rok to rozebrałem go i podoginałem styki i bangla. U mnie był jeszcze taki objaw, że sam z siebie wydawał dziwne dźwięki bez włączania kierunku.
wiruswirus6 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Miałem to samo musisz wyjąć włącznik awaryjnych i go rozebrać blaszki podoginac i po problemie ewentualnie popsikac czymś od przewodnosci. Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Grudnia 2015 przez wiruswirus6
Rekomendowane odpowiedzi