peresik20071 Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Witam , przed chwilą właśnie wymieniłem płyn wspomagania zielony G 004 000 M2 oczywiście orginal odpowietrzyłem wspomaganie działało bez problemu dopuki nie wyjechałem z garażu właśnie wtedy przestało działać czy ktoś może mi podpowie jaka może być przyczyna , powiem jeszcze ze przy odpalaniu kierownice trzymam skręconą(jak bym chciał skręcić) załapuje na moment i nic-pomocy!
slaweq Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 A z jakiego powodu wymieniałes płyn? działo sie cos wczesniej? Może pompa wspomagania padła
peresik20071 Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Opublikowano 8 Listopada 2008 wymieniałem bo płyn był brudny i wspomaganie gdy auto stało np. po nocy głośno chodzio ale za jakiś czas było ok teraz pojezdziłem troche po miescie i ras dziaa raz nie działa np.na wysokich obrotach chdzi idealnie a na postoju nie zawsze
Italiano Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Spróbuj dobrze odpowietrzyć układ, stań w jakimś piachu lub żwirze, i kręć kierownicą do oporu w lewo i wprawo
peresik20071 Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Opublikowano 8 Listopada 2008 tak właśnie planuje to poprawić odpowietrzanie a czy to dobrze jak krece kierownica na zgaszonym to plyn w zbiorniczku tak jak by sie gotował-czy to ok terz jechalem to wpomaganie caly czas bylo sam juz nie wiem co to moze byc oby to bylo zapowietrzenie układu ;([br]Dopisany: 08 Listopad 2008, 22:08_________________________________________________a co do odpowietrzania to odpowietrzalem (na zgaszony silniku) 15 min fakt ze bomb elki jaszcze pojawialy sie ale stan w zbiorniczu nie zmienial sie wiec pomyslalem ze wystarczy
Italiano Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 musisz to robić na zapalonym silniku
peresik20071 Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Opublikowano 8 Listopada 2008 czytałem ze na zgaszonym :shocked:czyli pewnie nie odpowietrzyl sie układ
slaweq Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Na zgaszonym silniku kręcisz kierownicą przy wymianie płynu..., odpowietrzasz na zapalonym
peresik20071 Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 właśnie wróciłem z garażu chciałem odpowietrzyc układ ale nawet jeden bombelek nie pojawił sie narazie wpomaganie odziwo dziala nawet ciszej chodzi :decayed:pojezdze dzisiaj to dam znać potem czy coś sie zmienio jak narazie jest
Rekomendowane odpowiedzi