Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] B7 TEIN Super Street Damper fotostory by Vario-Tech (B6) też podejdzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to kiedy turbo od BRD pakujesz :tongue4::wink4:

Opublikowano
  • Autor

Jak wygram w toto lotka chyba :)

Opublikowano
:polew: ale ściema poszła :cool1: :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

Najpierw 18", potem po gwarancji pomyślę o innej suszarce :)

Opublikowano

W realu wygląda o wiele lepiej niż na fotkach, naprawde robi wrażenie :evil:

Opublikowano

no wygląda fajnie :P

ale ja juz miałem 3 samochody na gwincie i 4 juz nie chce :P

ale respekcik wygląda naprawde fajnie :)

Opublikowano
  • Autor

Wersja zimowa w doborowym towarzystwie :)

9dda0792999976b0.jpg

Opublikowano

na tych felach lepiej wygląda niż na tych 16 ciemnych :gwizdanie: moim zdaniem :naughty:

Opublikowano

Fajnie autko prezentuje sie : :) Ciekawe jak na zywo.

Aaa, mam takie same fele na zime (te ciemne ATT) w mojej B7 :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

P.S. jak już mazać rejestracje to ze wszystkich zdjęć :decayed:

no właśnie jednej nie zamazałeś rejestracji i to "X" na końcu to takie dziwne jakieś.... :mysli::chytry:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

5EX miało być coś w tym stylu, swoją drogą zamazywanie rejestracji to może być przy Ferrari itp. a to zwykłe Audi :)[br]Dopisany: 24 Grudzień 2008, 20:22_________________________________________________http://www.tein.co.jp/e/special/channel/index.html

a tutaj poglądowy filmik - nawet Kuzi się znalazł wiec jak widać zawias TEIN jest #1

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam, podepne sie z pytaniem pod wątek, zeby nie zakladac nowego, wiecie moze dlaczego nie bedzie pasowac do avanta to zawieszenie o ktorym piszecie, bo z tego co sie dowiedzialem, podobno chodzi tylko o to, ze avant ma troche cięższy tył, ale to jest chyba kwestia ustawienia i po problemie...

Opublikowano
  • Autor

carnivore1 nie wiem dlaczego ale w katalogu Tein'a jest tylko sedan, załatwię Ci kontakt do kolegi co ma KW w B7 Avant i może pomoże coś dobrać.

Opublikowano

wiesz co, dzieki za checi, ale w sumie juz podjalem decyzje, bede bral tego BASICa do siebie, bo nie wiem jak w sedanie ale w avancie regulacja twardosci z tylu jest prawie niemozliwa, musialbym za kazdym razem rozbierac prawie caly srodek z tylu zeby sie do tego dostac, a to EDFC nie podchodzi pod SUPER STREETa do A4...

Opublikowano
  • Autor

Co do regulacji twardości to kiszka bo trzeba wszytko rozbierać, nie ma regulacji z zewnątrz i to mi się właśnie nie podoba. Po za zawias nie do wy... :)

Opublikowano

no wlasnie dlatego zdecydowalem sie na basic, a pisza ze do avanta nie pasi ponoc tylko ze wzgledu na ten tyl nieco ciezszy...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Fajnie, że wybrałeś TEINA, będziesz mega zadowolony, trakcja jest boska :)[br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 23:51_________________________________________________No cóż, auto musiało zostać podniesione ze względu na psujący się czujnik poziomowania xenonów. Teraz jest -60mm/-60mm w stosunku do serii, chyba nawet trochę lepiej się jeździ, nie muszę jechać slalomem i omijać wszystkich hopek.

OSTRZEŻENIE ! Nie obniżać za bardzo auta, cena za szpan jest zbyt wysoka a ostra GLEBA tylko w cywilizowanych krajach :)

Opublikowano

POMIMO WSZSTKO GLEBA KONKRETNA RESPEKT :good:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Jak będę miał dobry nastrój to zrobię fotki na nowym set-up'ie, na razie się przyzwyczajam i minę mam :sick3:, przyzwyczaiłem się do tej gleby co była. Teraz wygląda bardziej ulicznie chociaż znawcy nie powiem, ale nadal się oglądają :)[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 22:57_________________________________________________3d3faed26db29948.jpg

Po lekkim podniesieniu, springi się ułożyły więc fizycznie jest ok 15 mm niżej z tyłu i 10 mm na przodzie.

Przetestowałem auto na ślimakach na A2 i trzyma się drogi jak głupie więc po podniesieniu nie straciło na przyczepności :)[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 21:11_________________________________________________Ostateczny set up :)

6981f60a19f60c7f.jpg

84fee919ec613533.jpg

da06b00b500a0277.jpg

2663101a18c212af.jpg

Opublikowano

VarioT zacnie się prezenci :good: , następny mod to hamulce :naughty::decayed: