variocustoms Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Jak się jedzie to nie widać hamulców te co mam są oki.
Ukasz699 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Jak się jedzie to nie widać hamulców te co mam są oki. Ja bym je ladnie polakierowal jakos :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Lakier czerwony leży w bagażniku już od 6 miechów, nie ma czasu wziąć szczotki i pędzla
Adas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 a ja szukam opinii o Tein Basic Damper, jest ona z regulacja wysokosci, ale bez regulacji twardosci, jak to sie sprawuje ? ma to ktos ?
variocustoms Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 Wiem, że ktoś z klubu ostatnio zakładał, sprawdź wątek malikowozu może tam znajdziesz. Carnivore1 chyba też ma basic damper.[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 17:06_________________________________________________Dla porównania moja -65 mm i kolegi -30 mm na sprężynach Eibach, auta na 18''
Rekomendowane odpowiedzi