Damian Giętka Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Witam, Tak jak w temacie, podłączyłem radio firmy JVC, czyli nieoryginalne i problem jest taki, że nie działają mi z tyłu głośniki, gdy ją kupiłem ma ona tam adapter HAMA, czyli do podłączenia tych głośników, niestety, są 2 kable które nie wiem co z czym podłączyć, 1 to podejrzewam, że masa, ale jest drugi kabel który nie wiem gdzie podłączyć, może ktoś doradzi? Jeżeli będzie trzeba to zrobię fotkę z wiązką tych kabli.
nina_chudu4 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Witam ,zrób zdjęcie tego adaptera i tych wolnych kabli .ps. czy wogole moduł (adapter)podpioles do 12v?np.remote Edytowane 22 Października 2015 przez nina_chudu4
radi88PL Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Podepnę się pod temat, tylne głośniki w drzwiach lekko świszczą przy wysokich tonach, chciałbym je wymienić/zregenerować. Co polecacie do tyłu ? mam system Nokia z subem w bagażniku w avancie.
Żywiec Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Jak pod radio to wystarczy coś o niewielkiej mocy tak do 40-60rms maksymalnieNa znanym serwisie aukcyjnym często dorzucają odpowiednie dystanse
Rekomendowane odpowiedzi