jacue Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Czy w b7 mozna recznie (bez komputera) skasowac inspekcje? Prosze o instrukcje. PZDR
boberek Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 jesli masz kolorowy wyświetlacz to sie nie da bynajmniej mi sie nie udało prubowałem i sie nie dało naprawde tylko VAG 1
jacue Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 a jaka reczna metoda? Chcialbym chociaz sprobowac.
boberek Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 poszukaj na forum kasowanie inspekcji wpisz
marcin6622 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 koledzy mama pytanie bo przeczytalem chyba wszystkie watki o kasowaniu inspekcji i jedni pisza ze tylko vag a inni ze sie da recznie ,bo mam akurat 96 rok- i wiekszosc pisze ze recznie sie nie da??? ,a mruga mi 1n 1 ,mysle ze moge z tym jezdzic co??
Bieniek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 jesli masz kolorowy wyświetlacz to sie nie da bynajmniej mi sie nie udało prubowałem i sie nie dało naprawde tylko VAG Z kolorowym tez sie da
Madas Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 jesli masz kolorowy wyświetlacz to sie nie da bynajmniej mi sie nie udało prubowałem i sie nie dało naprawde tylko VAG Z kolorowym tez sie da ale chyba nie w B7 .... z tego co wiem tylko Vag ...
Bieniek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 I w B7 i w B6 da sie jesli nie ma long lifa. U Tomeksa kasowalem,a ma b7 i kolorowy.
Madas Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 I w B7 i w B6 da sie jesli nie ma long lifa. U Tomeksa kasowalem,a ma b7 i kolorowy. powiedz jak to robisz to u siebie spróbuje
marcin6622 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 no wlasnie napisz jak to zrobic?? ale ja mam B5 i 96 rok,a jak nie ,to moge z tym jezdzic?
Bieniek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Wkladasz kluczyk nic nie przekrecajac. Przyciskasz ten przycisk z kluczykiem (powinien sie wysiwetlic przebieg i godzina) przytrzymujesz przycisc i przekrecasz zaplon nie puszczając przycisku.Wciskasz przycisk kasowania (ten z zerami) i gotowe.Automatycznie ustawia sie na 15000KM lub rok,ale to bedzie widoczne po przejechaniu kilkuset kilometrow.Chyba nic nie pomieszalem .
fayera Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 no wlasnie napisz jak to zrobic?? ale ja mam B5 i 96 rok,a jak nie ,to moge z tym jezdzic? Nic się nie stanie
Cuber Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 no wlasnie napisz jak to zrobic?? ale ja mam B5 i 96 rok,a jak nie ,to moge z tym jezdzic? odnosnie B5 masz wszystko opisane tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t4640.0.html;highlight=kasowanie+inspekcji wystarczy poszukac !
Madas Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Wkladasz kluczyk nic nie przekrecajac. Przyciskasz ten przycisk z kluczykiem (powinien sie wysiwetlic przebieg i godzina) przytrzymujesz przycisc i przekrecasz zaplon nie puszczając przycisku.Wciskasz przycisk kasowania (ten z zerami) i gotowe.Automatycznie ustawia sie na 15000KM lub rok,ale to bedzie widoczne po przejechaniu kilkuset kilometrow.Chyba nic nie pomieszalem . dzięki potem sprawdzę czy się dało
marcin6622 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 czyli w moim przypadku tylko vag z tego co przeczytalem dzieki
akjam Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Wkladasz kluczyk nic nie przekrecajac. Przyciskasz ten przycisk z kluczykiem (powinien sie wysiwetlic przebieg i godzina) przytrzymujesz przycisc i przekrecasz zaplon nie puszczając przycisku.Wciskasz przycisk kasowania (ten z zerami) i gotowe.Automatycznie ustawia sie na 15000KM lub rok,ale to bedzie widoczne po przejechaniu kilkuset kilometrow.Chyba nic nie pomieszalem . No rewelacyjna informacja! Mam serwis za 3300 km więc już niedługo to sprawdzę! Dzięx!
antonio Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 I jak?? dobrze napisałeś, Ci co nie maja LL napewno skasują
Bieniek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Tak wlasnie bylo napisane,wiec nic nowego nie wniosles.Poprostu chce wiedziec,czy poradzili sobie :gwizdanie:
Madas Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 I jak?? kurcze od tamtej pory nie byłem w garażu
Rekomendowane odpowiedzi